ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Το κινητό επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. στον Έβρο, ενίσχυσε ο Ν. Τσαλικίδης

«Ο κορωνοϊός μπορεί να μας περιορίσει, δεν μπορεί όμως να μας σταματήσει μπροστά στο καθήκον μας να ενισχύουμε τις προσπάθειες των ανθρώπων που φυλάνε τα σύνορα μας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης

fonirodopis.gr

Υλικοτεχνικό εξοπλισμό για το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο «Μέγας Αλέξανδρος» που βρίσκεται στα ελληνοτουρκικά σύνορα παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

«Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών μας θέτουν αντιμέτωπους με πολλαπλά μέτωπα. Ο κορωνοϊος μπορεί να μας περιορίσει, δεν μπορεί όμως να μας σταματήσει μπροστά στο καθήκον μας να ενισχύουμε τις προσπάθειες των ανθρώπων που φύλανε τα συνόρα μας.

Μετά από σχετικό αίτημα του γενικού περιφερειακού αστυνομικού δντή ΑΜΘ ΕΑΣ Συριτούδη Πασχάλη τηρώντας βέβαια πάντα τις αναγκαίες αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας, παραδώσαμε, συνοδεία του αστυνομικού διευθυντή Μιχάλη Σεβδυνίδη και του υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Ροδοπης Δημήτρη Παπαλεξίου, υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο ΕΑΣ «Μέγας Αλέξανδρος» για την απρόσκοπτη λειτουργία του!

Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση υπέρ των σωμάτων ασφαλείας προκειμένου να εκφράσουμε την απεριόριστη εκτίμηση μας και μεταφέροντας τις θερμές ευχαριστίες μας για το υψηλό ηθικό και εθνικό φρόνημα που επιδεικνύουν στα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης με την Τουρκία», δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ