ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Κορωνοϊός: Δομή για μοναχικούς δημότες συνέστησε ο Δήμος Κομοτηνής

Η δομή θα μπορεί να παρέχει στήριξη υλική, ιατροφαρμακευτική, ψυχολογική και σε όλους εκείνους τους δημότες Κομοτηνής που θα νοσήσουν και δε θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από οικείους τους

fonirodopis.gr

Ο Δήμος Κομοτηνής -σε συνέχεια των μέτρων πρόληψης που έχει λάβει για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και εξακολουθώντας να τηρεί πιστά όλες τις  οδηγίες και τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας της χώρας μας- συνέστησε νέα προσωρινή δομή υποστήριξης.

Έτσι, η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής, πέρα από τη συνήθη μέριμνα για την παροχή των υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης, που συνεχίζει αδιάλειπτα να προσφέρει στους ευπαθείς κοινωνικά και οικονομικά δημότες, συνέστησε μια νέα δομή για όλους εκείνους τους μοναχικούς δημότες, που ενδέχεται να νοσήσουν από τον κορωνοϊό και δε θα μπορούν να ενταχθούν σε κάποια από τις κατηγορίες των ωφελούμενων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω δομή θα μπορεί να παρέχει στήριξη υλική, ιατροφαρμακευτική, ψυχολογική και σε όλους εκείνους τους δημότες Κομοτηνής που θα νοσήσουν και δε θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από οικείους τους.

Το τηλέφωνο της υπηρεσίας αυτής είναι: 2531072173  και το email: vssnsidir@gmail.com.

Στο τηλέφωνο και στο email αυτό θα απαντάνε κατάλληλα εκπαιδευμένοι υπάλληλοι του Δήμου Κομοτηνής, οι οποίοι θα αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση όλων των αιτημάτων, που θα τους υποβάλλονται από τους δημότες.

Στην  απευκταία εκείνη περίπτωση που οι ανάγκες θα είναι αυξημένες, ο Δήμος Κομοτηνής βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα, προκειμένου να ενισχύσει την υπηρεσία αυτή με επιπλέον προσωπικό, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η αποτελεσματική της λειτουργία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ