ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Γκαράνης: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να γίνουμε ασπίδα ενάντια στον θανατηφόρο ιό»

«Οι στιγμές είναι δύσκολες και κρίσιμες. Σας παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου να μείνετε σπίτι σας και να εμπιστευτείτε το Κράτος και τη Δημοτική Αρχή»

fonirodopis.gr

Έκκληση προς δημότες και δημότισσες του Δήμου Κομοτηνής να εμπιστευτούν τη Δημοτική Αρχή και το Κράτος και να παραμείνουν σπίτι τους, απευθύνει ο Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης.

«Ενώνουμε τις δυνάμεις για να γίνουμε εμείς οι ίδιοι η ασπίδα ενάντια στον θανατηφόρο ιό. Υπακούμε με συνέπεια τις οδηγίες του Κράτους, προφυλάσσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας με την υπεύθυνη στάση μας. Δεν βγαίνουμε από το σπίτι μας παρά μόνο για τις απολύτως αναγκαίες αγορές. Αποφεύγουμε να παραμείνουμε σε μέρη με πολύ κόσμο, δεν μετακινούμαστε έξω από την πόλη μας.

Με την υπεύθυνη στάση μας πρέπει να σταματήσουμε την καταστροφική και θανατηφόρα πορεία του ιού.

Κομοτηναίες και Κομοτηναίοι είμαι ο Δήμαρχος σας και σας διαβεβαιώνω ότι σύσσωμη η Δημοτική Αρχή θα παραμείνει όρθια στις επάλξεις, έτοιμη να φροντίζουμε για εσάς και τη δημόσια υγεία.

Σας παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου να μείνετε σπίτι σας, να εμπιστευτείτε το Κράτος και τη Δημοτική σας Αρχή και να μας ακούσετε γιατί όταν περάσει η μπόρα θέλουμε να κοιτάξουμε γύρω μας, να μετρηθούμε και να είμαστε όλοι εκεί, γεροί και δυνατοί.

Συνδημότες και συνδημότισσες, μείνετε όλοι στα σπίτια σας. Θα τα καταφέρουμε αντάμα, με αισιοδοξία και συνέπεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ