ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το καθολικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής

«Όσο πιο γρήγορα κλείσουν, το όποιο κόστος θα είναι μικρότερο σε σχέση με αυτό που θα προκύψει εάν συνεχίσουμε να υπολειτουργούμε», επισημαίνει σε ανακοίνωση του

fonirodopis.gr

Το καθολικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής προκειμένου να προστατευτούν από τον κορωνοϊό οι επαγγελματίες, οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ανακοίνωση του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ σε κοινή γραμμή με την πλειονότητα των Εμπορικών συλλόγων της χώρας.

Σε αυτή την χρονική συγκυρία καλούμαστε ως πολίτες, έμποροι και επιχειρηματίες, να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο της επέκτασης της πανδημίας.

Οφείλουμε και εμείς, ως ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας, δείχνοντας αλληλεγγύη και υπευθυνότητα να συμβάλλουμε σε αυτή την προσπάθεια για να προστατέψουμε την υγεία των οικογενειών μας, των εργαζομένων αλλά και των πελατών μας.

Καλούμε την κυβέρνηση να μας προστατεύσει, να λάβει άμεσα την απόφαση για το καθολικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου και η απόφαση αυτή να συνοδεύεται από συγκεκριμένα μέτρα στήριξης αυτών. Όσο πιο γρήγορα κλείσουν τα καταστήματα, το όποιο κόστος σίγουρα θα είναι μικρότερο σε σχέση με αυτό που θα προκύψει εάν συνεχίσουμε να υπολειτουργούμε.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ Ή ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ