ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρήγας: «Ασέβεια Μητσοτάκη προς τις ένοπλες δυνάμεις και τα στελέχη τους»

«Ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του είπε ότι παραλάβαμε τον Έβρο ‘’μπάτε σκύλοι αλέστε’’. Δυστυχώς είναι ένας πρωθυπουργός που χειρίζεται τα εθνικά θέματα με ανευθυνότητα, υποταγμένος σε μικροπολιτικές λογικές», λέει ο τέως Αναπληρωτής ΥΕΘΑ

fonirodopis.gr

Ως ένα πρωθυπουργό που «χειρίζεται τα εθνικά θέματα με ανευθυνότητα, υποταγμένος σε μικροπολιτικές λογικές» και ο οποίος δείχνει «ασέβεια» στις ένοπλες δυνάμεις, χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο τέως Αναπληρωτής ΥΕΘΑ Πάνος Ρήγας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του:

«Ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο πρώτο θέμα είπε ότι παραλάβαμε τον Έβρο ‘’μπάτε σκύλοι αλέστε’’. Είναι ντροπή για τον πρωθυπουργό της χώρας να μιλάει με αυτόν τον τρόπο. Είναι ασέβεια προς τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας και τα στελέχη τους.

Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και εγώ προσωπικά δείξαμε πάντοτε εμπιστοσύνη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας, γιατί επιτελούν το καθήκον τους με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πατριωτισμού.

Υ.Γ1 Αρχηγός ΓΕΣ από τον Ιανουάριο του 2017 έως τον Ιανουάριο του 2019 ήταν ο σημερινός υφυπουργός κ. Στεφανής. Γιατί τον τοποθέτησε τότε υφυπουργό; Εμείς δεν αμφισβητήσαμε την επάρκειά του στην υπεράσπιση της χώρας.

Υ.Γ2 Αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας ήταν ο κ.Τζουβάλας σημερινός Γ.Γ του υπουργείου προστασίας του πολίτη που κατά τον κ.Μητσοτάκη φέρει ευθύνες για τη τραγωδία στο Μάτι και είχε αποστρατεύσει για το λόγο αυτό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Υ.Γ3 Μην δικαιολογηθούν ότι το τελευταίο χρόνο έγιναν αυτά. Την ευθύνη της περιοχής από τον Ιανουάριο του 2019 την είχε ο στρατηγός Λαλούσης μέχρι την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του αρχηγού ΓΕΣ.

Δηλαδή ο σημερινός αρχηγός, αξιωματικός που το ήθος και τις ικανόνητες του εμπιστεύτηκε το 2017 το ΚΥΣΕΑ.

Δυστυχώς είναι ένας πρωθυπουργός που χειρίζεται τα εθνικά θέματα με ανευθυνότητα, υποταγμένος σε μικροπολιτικές λογικές.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ