ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Ακόμα δύο θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα – Συνολικά τρεις οι νεκροί

Μέσα σε περίπου 72 ώρες έχουν χάσει τη ζωή τους τρεις άνθρωποι

fonirodopis.gr

Μέσα σε διάστημα περίπου μιας ώρας είχαμε δύο ακόμη νεκρούς στη χώρα μας από τον κορωνοϊό. Ο πρώτος νεκρός ήταν ο 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός που είχε ταξιδέψει σε Ισραήλ και Αίγυπτο.

Ο δεύτερος νεκρός ήταν ένας 90χρονος που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Ο ηλικιωμένος άνδρας από τη Δαμασκηνιά Βοΐου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, ενώ πριν νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Ο τρίτος νεκρός ήταν ένας 67χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Ο 67χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και υπέκυψε από τον Covid-19 ύστερα από σύντομη νοσηλεία. Συγκεκριμένα, ο θανών νοσηλευόταν εδώ και τρεις ημέρες, ενώ το δείγμα του, εστάλη μόλις την Πέμπτη στο ΠΑΣΤΕΡ και οι απαντήσεις ελήφθησαν την Παρασκευή. Ωστόσο, ο 67χρονος, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους τρεις.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας:

«Ανακοινώνονται δύο θάνατοι από το νέο κορονοϊό SARS-CoV-2: 90χρονος Έλληνας πολίτης, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη με πνευμονία στο ΓΝ Πτολεμαΐδας στις 11 Μαρτίου 2020 και κατέληξε σήμερα το πρωί.

67χρονος Έλληνας πολίτης, με υποκείμενα νοσήματα, εισήχθη στο ΓΝ Ζακύνθου στις 12 Μαρτίου 2020, διασωληνώθηκε την ίδια μέρα και κατέληξε σήμερα το πρωί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ