ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Την Ομάδα Κρούσης Ροδόπης που επιχειρεί στον Έβρο επισκέφθηκε ο Νίκος Τσαλικίδης

Η διμοιρία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης ήταν από τις πρώτες που έφτασε στις Καστανιές Έβρου όταν ξέσπασε η κρίση

fonirodopis.gr

Την Ομάδα Κρούσης Ροδόπης που επιχειρεί στις Καστανιές Έβρου επισκέφθηκε την Παρασκευή (13/3) ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης προκειμένου να εκφράσει την εκτίμηση του αλλά και τις ευχαριστίες των κατοίκων της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διμοιρία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης ήταν από τις πρώτες που έφτασε στο σημείο λίγες ώρες αφού ξέσπασε η κρίση.

Η ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης:

«Σήμερα η μέρα εκτός από μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό (δεν το ξεχνάμε και δεν το αμελούμε ποτέ) είχε και Βραδινή Επίσκεψη με τον αστυνομικό Δντή Ροδόπης Μιχάλη Σεβδυνίδη και τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας Ροδόπης Δημήτρη Παπαλεξίου στα σύνορα στις Καστανιές του ΕΒΡΟΥ όπου επισκεφτήκαμε την ομάδα κρούσης Ροδόπης, την διμοιρία υποστήριξης και την ΟΠΚΕ της δνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Εκφράσαμε την απεριόριστη εκτίμηση μας και μεταφέραμε την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες από όλους τους Ροδοπίτες για το υψηλό ηθικό και εθνικό φρόνημα τους και την υψηλή επιχειρησιακή ικανότητα τους εδώ στα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης με την Τουρκία. Σημειώνω ότι ήτανε από τις πρώτες διμοιρίες που κατέφτασαν στα σύνορα, είναι και θα είναι εκεί για όλους εμάς με την ψυχή και το σώμα αφού συμμετέχουν όλοι τους εθελοντικά. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ