ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΒΡΟΣ

Υπερεθνικιστές «Γκρίζοι Λύκοι» πρωταγωνιστές στα επεισόδια κατά των ελληνικών Αρχών

Παρακρατικοί του Ερντογάν χρησιμοποιούν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες ως κάλυψη για να εξαπολύουν επιθέσεις κατά μήκος των ελληνικών συνόρων

fonirodopis.gr

«Δεν είναι μετανάστες, δεν είναι πρόσφυγες αυτοί που κάνουν τα επεισόδια στα ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές Έβρου», γράφαμε πριν λίγες μέρες.

Είναι το βαθύ ισλαμικό παρακράτος του τουρκικού καθεστώτος. Ακροδεξιοί «Γκρίζοι Λύκοι», παρακρατικοί του Ερντογάν που χρησιμοποιούν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες ως «κάλυψη» για να εξαπολύουν επιθέσεις κατά μήκος των ελληνικών συνόρων.

Το βίντεο που δημοσίευσε την Πέμπτη (12/3) το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open είναι αποκαλυπτικό. Καταγράφει τη στιγμή που ένας κουκουλοφόρος στέκεται ψύχραιμος απέναντι από τις ελληνικές δυνάμεις και κάνει το σήμα των «Γκρίζων Λύκων».


Υπερεθνικιστής «Γκρίζος Λύκος» πρωταγωνιστής στα επεισόδια

Τη δράση ενός ακόμη ατόμου, που έχει προχωρήσει και σε αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, κατέγραψε ρεπορτάζ του MEGA. Σύμφωνα με πηγές του τηλεοπτικού σταθμού, πρόκειται για τον Ερκάν Οζκάν, ο οποίος είναι ένας από τους άντρες ασφαλείας του εθνικιστικού κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ, που ουσιαστικά απειλεί την Ελλάδα.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετανάστες – μπαχαλάκηδες εξαπολύουν επιθέσεις κρατώντας την τουρκική σημαία

Έβρος: Τούρκοι στρατιώτες «επευφημούν» μετανάστες που πετάνε πέτρες

Επιχείρηση της ΜΙΤ η μεταφορά προσφύγων στα σύνορα, γράφει Τούρκος δημοσιογράφος

Την τακτική της Χαμάς στα σύνορα της Γάζας εφαρμόζει ο Ερντογάν στον Έβρο


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ