ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Δήμος Κομοτηνής: Κλείνουν τα ΚΑΠΗ και ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις

«Στο τέλος του μήνα, ανάλογα με την επιδημιολογική εξέλιξη του ιού στη χώρα μας, τα μέτρα θα επανεξεταστούν και θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις», σημειώνεται στην ανακοίνωση

fonirodopis.gr

Ο Δήμος Κομοτηνής συμμορφούμενος με τις οδηγίες που ανακοινώθηκαν εχθές από  το Υπουργείο Υγείας, σχετικά με τη λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πιθανότητας εξάπλωσης του κορονοϊού, προβαίνει στις κάτωθι ενέργειες για το αμέσως επόμενο διάστημα:

  1. Αναστέλλει τη λειτουργία των ΚΑΠΗ.
  2. Ακυρώνει την πραγματοποίηση  εκδηλώσεων, που διοργανώνονται από τις Δημοτικές του Επιχειρήσεις και τις μεταθέτει σε μελλοντικό χρόνο, ο οποίος θα ανακοινωθεί, όταν λήξει η περίοδος λήψης των έκτακτων προληπτικών μέτρων.
  3. Αποφασίζει τη διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων ευθύνης του κεκλεισμένων των θυρών για τις επόμενες 2 εβδομάδες.
  4. Συνιστά στους δημότες του να τηρήσουν απαρέγκλιτα τα μέτρα πρόληψης, που ανακοινώνονται από το Υπουργείο Υγείας και από τους αρμόδιους, εποπτευόμενους φορείς του. 

Στο τέλος του μήνα, ανάλογα με την επιδημιολογική εξέλιξη του ιού στη χώρα μας, τα μέτρα θα επανεξεταστούν και θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση του ΚΕΜΕΑ Δήμου Κομοτηνής που υπογράφει ο Νίκος Σωτηρακόπουλος:

«Το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης (ΚΕ.ΜΕ.Α) Δήμου Κομοτηνής   ακολουθώντας τις οδηγίες και αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό, προχωρά στην αναστολή λειτουργίας του 1ου και 2ου ΚΑΠΗ από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 και για τέσσερις (4) εβδομάδες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ