ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MEDIA

1.407.430 αναγνώστες προσέλκυσαν οι ειδήσεις του fonirodopis.gr

Εντυπωσιακά νούμερα μέσα από τη σελίδα μας στο facebook: 1.313.940 προβολές βίντεο και 508.302 χρήστες που αλληλεπίδρασαν με τις αναρτήσεις

fonirodopis.gr

Εντυπωσιακά νούμερα κατέγραψε τις τελευταίες ημέρες το fonirodopis.gr, πετυχαίνοντας ιστορικό -από καταβολής του- ρεκόρ επισκεψιμότητας σε μοναδικούς χρήστες και προβολές σελίδας τόσο σε μέσους όρους όσο και σε απόλυτους αριθμούς.

Τα γεγονότα του Έβρου και η μεταναστευτική κρίση στα ελληνοτουρκικά σύνορα είχαν ως επακόλουθο να στραφεί το ενδιαφέρον χιλιάδων αναγνωστών από πολλά μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο στα τοπικά Μέσα της Θράκης προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις.

Στη δική μας «μάχη», αυτή της ενημέρωσης, η σελίδα μας στο facebook πρωταγωνίστησε καθώς οι αναρτήσεις μας προσέλκυσαν 1,4 εκ. χρήστες, πολλοί εκ των οποίων ανακατευθύνθηκαν μέσα από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην ιστοσελίδα μας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που κατέγραψε το facebook, οι αναρτήσεις μας προσέλκυσαν 1.407.430 μοναδικούς χρήστες εκ των οποίων οι 508.302 αλληλεπίδρασαν με αυτές, είτε με κάποια αντίδραση (like κλπ) είτε με σχόλιο είτε με κοινοποίηση, ενώ τα βίντεο που δημοσιεύσαμε είχαν συνολικά 1.313.940 προβολές!

Εξωπραγματικά νούμερα για ένα περιφερειακό Μέσο του οποίου η ύλη σε μεγάλο ποσοστό αποτελείται από ειδήσεις τοπικού περιεχομένου.

Αξιοσημείωτο επίσης το γεγονός ότι αρκετές από τις αναρτήσεις μας κοινοποιούνταν και από Βούλγαρους, κάτι που φανερώνει το έντονο ενδιαφέρον των γειτόνων μας για το μεταναστευτικό ενώ φυσικά δεν έλειψαν και κάποιοι Τούρκοι χρήστες του facebook οι οποίοι σχολίαζαν, με τη δική τους εννοείται οπτική, τις ειδήσεις.

Δείτε τα στατιστικά:

Παρακάτω, μερικές από τις δημοφιλέστερες αναρτήσεις:

Το βίντεο με τις 4.500 κοινοποιήσεις και τις 520.000 προβολές:

Το βίντεο με τους αγρότες του Έβρου και τις 340.000 προβολές:

Το όργιο προπαγάνδας από τα φερέφωνα του Ερντογάν ξεπέρασε τις 175.000 προβολές:

Το βίντεο με την ανάπτυξη των δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού έφτασε τις 115.000 προβολές:

Η ανάρτηση με την προσφορά των μουσουλμάνων του Έβρου συγκίνησε το αναγνωστικό κοινό καθώς είχε 1.300 αντιδράσεις και 627 κοινοποιήσεις:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ