ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΒΡΟΣ

Καταγγελία ότι πολιτοφύλακες πυροβόλησαν αστυνομικό στον Έβρο!

«Πότε επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης θα μαζέψει τους αυτόκλητους πιστολέρο;», ρωτάει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Διαψεύδει το γεγονός η Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

fonirodopis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 08.03.2020 – 19:55

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην περιοχή των Φερών στον Έβρο έχουν συγκεντρωθεί ομάδες πολιτών, κυνηγών, εθνοφυλάκων και όπως αναφέρουν συνέβη ένας άκρως επικίνδυνο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, «πολιτοφύλακες» τις προηγούμενες μέρες πυροβόλησαν αστυνομικό νομίζοντας ότι έχουν να κάνουν με μετανάστες.

Ανακοίνωση για τις καταγγελίες εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Αλ. Χαρίτσης: «Πότε επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης θα μαζέψει τους αυτόκλητους πιστολέρο;»

«Οι εξελίξεις αναφορικά με την ανεξέλεγκτη δράση των παρακρατικών ομάδων, φαίνεται, δυστυχώς, ότι μας επιβεβαιώνουν. Λίγη ώρα αφότου με ανακοίνωσή μας ζητήσαμε εξηγήσεις για τη δράση τους, ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση για τραυματισμό αστυνομικού από πυρά αυτόκλητης ομάδας εθνοφυλάκων στον Έβρο.

Η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο οφείλουν να δώσουν άμεσα τις απαραίτητες απαντήσεις. Επιβεβαιώνουν ή όχι το τραγικό αυτό συμβάν; Πότε επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης θα μαζέψει τους αυτόκλητους πιστολέρο που απειλούν τους πάντες; Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να θρηνήσουμε θύματα μέχρι να αναλάβει τις ευθύνες του ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του», δήλωσε για την καταγγελία ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΜ-Θ:
«Ανακοινώνεται ότι, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν έχει καταγράφει περιστατικό σε βάρος αστυνομικού την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή Φερών Έβρου. Ως εκ τούτου τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ