ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

«Λάστιχο ωράριο, λάστιχο ζωή, γυναίκα οργανώσου για την ανατροπή»

Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης και της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

fonirodopis.gr

Με αφορμή την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, ο Σύλλογος Γυναικών Ροδόπης (μέλος ΟΓΕ) και η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝΙΔΥΚ) διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Λάστιχο ωράριο, λάστιχο ζωή, γυναίκα οργανώσου για την ανατροπή», την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 18:30 στην Πολιτιστική Κίνηση (Φιλίππου 31).

«Σήμερα η πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας μπορεί να μας εξασφαλίσει λιγότερες ώρες δουλειάς, με αξιοπρεπείς μισθούς, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και ολόπλευρη προστασία της μητρότητας από το κράτος. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική.

Σας προσκαλούμε για να συζητήσουμε και να προβληματιστούμε με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα και τις αιτίες που τα γεννούν.

Η αγανάκτηση για το σμπαράλιασμα της ζωής μας δεν αρκεί. Απαντάμε διεκδικώντας συλλογικά τη ζωή που μας αξίζει και μας τη στερούν Ε.Ε. και κυβερνήσεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ