ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΒΡΟΣ

Τεταμένο κλίμα στις Καστανιές με πέτρες και δακρυγόνα προς την ελληνική πλευρά

Η ένταση αντί να μειώνεται κλιμακώνεται και αυτό είναι που προκαλεί προβληματισμό αλλά και επιβεβαίωση της αρχικής εκτίμησης πως το σκηνικό που στήνει η Τουρκία θα έχει μεγάλη χρονική διάρκεια

fonirodopis.gr

Τεταμένο παραμένει το κλίμα στις Καστανιές Έβρου, με την ένταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα να κλιμακώνεται. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 7 Μαρτίου έγιναν επιθέσεις από την πλευρά της Τουρκίας με στόχο να διασπαστεί ο φράχτης που έχει τοποθετήσει η Ελλάδα στα σύνορα της και που καθημερινά ενισχύεται όχι μόνο από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και του στρατού αλλά και με ειδικές υπερκατασκευές που μεταφέρονται από τεράστια φορτηγά του ελληνικού στρατού.

Η ένταση αντί να μειώνεται κλιμακώνεται και αυτό είναι που προκαλεί προβληματισμό αλλά και επιβεβαίωση της αρχικής εκτίμησης πως το σκηνικό που στήνει η Τουρκία θα έχει μεγάλη χρονική διάρκεια.

Από το πρωί του Σαββάτου στο φυλάκιο των Καστανιών, σημειώνονται επεισόδια με ρίψη δακρυγόνων και καπνογόνων από τους Τούρκους και περισσότερους μετανάστες να συγκεντρώνονται στην περιοχή.

Βίντεο που μετέδωσαν διεθνή μέσα ενημέρωσης δείχνουν μετανάστες με εκσφενδονίζουν πέτρες και δακρυγόνα προς την ελληνική πλευρά. Δείτε το βίντεο του RT:

Δείτε LIVE εικόνα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ