ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Νέο ξεκίνημα στις σχέσεις Δήμου και Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου

Ο Οντέρ Μουμίν πριν λίγο καιρό είχε αποκλείσει οποιαδήποτε συνεργασία με τον πολιτιστικό Σύλλογο επειδή, όπως είπε, ο πρόεδρος του Ηλίας Μπούκας έχει πολιτική ιδιότητα

fonirodopis.gr

Νέο ξεκίνημα στις σχέσεις του Δήμου Ιάσμου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου φαίνεται πως επιχειρείται ύστερα από την επίσκεψη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου στον Δήμαρχο Οντέρ Μουμίν την Πέμπτη 5 Μαρτίου.

Η διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις δράσεις του συλλόγου, ενώ έγινε και ανταλλαγή απόψεων για τις κοινές δράσεις του 2020.

Από τη μεριά του, ο Μουμίν ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για την επίσκεψη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους. Ο Δήμαρχος Ιάσμου δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει την κάθε προσπάθεια, τονίζοντας τη σημασία των κοινών δράσεων.

Μετέφερε τη διάθεση της δημοτικής Αρχής για ένα νέο ξεκίνημα και για πλούσιες και δυναμικές δράσεις εντός του 2020 σε συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου και του Δήμου Ιάσμου.

Μεταφέρθηκε από τον δήμαρχο η πρόθεση για συνδιοργάνωση των καθιερωμένων εκδηλώσεων Προφήτη Ηλία και της Γιορτής Τσιπούρου, αλλά και συνδιοργάνωσης της νέας εκδήλωσης, του Φεστιβάλ Ειρήνης την 1η Σεπτεμβρίου 2020. 

Θυμίζουμε ότι, οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν διαταραχθεί πριν λίγο καιρό όταν ο Δήμαρχος Ιάσμου εξέφρασε την πρόθεση να διακόψει κάθε είδους συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο επειδή ο πρόεδρος του Ηλίας Μπούκας ασχολείται με την πολιτική.

«Η συμμετοχή του κ. Μπούκα λειτούργησε εις βάρος του συνδυασμού μου και εις βάρος των συνυποψηφίων του επειδή είχε την ιδιότητα του προέδρου», είχε δηλώσει τότε ο Οντέρ Μουμίν προκαλώντας αντιδράσεις για την απόφαση του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ