ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ


ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Νέο ξεκίνημα στις σχέσεις Δήμου και Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου

Ο Οντέρ Μουμίν πριν λίγο καιρό είχε αποκλείσει οποιαδήποτε συνεργασία με τον πολιτιστικό Σύλλογο επειδή, όπως είπε, ο πρόεδρος του Ηλίας Μπούκας έχει πολιτική ιδιότητα

Νέο ξεκίνημα στις σχέσεις του Δήμου Ιάσμου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου φαίνεται πως επιχειρείται ύστερα από την επίσκεψη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου στον Δήμαρχο Οντέρ Μουμίν την Πέμπτη 5 Μαρτίου.

Η διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις δράσεις του συλλόγου, ενώ έγινε και ανταλλαγή απόψεων για τις κοινές δράσεις του 2020.

Από τη μεριά του, ο Μουμίν ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για την επίσκεψη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους. Ο Δήμαρχος Ιάσμου δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει την κάθε προσπάθεια, τονίζοντας τη σημασία των κοινών δράσεων.

Μετέφερε τη διάθεση της δημοτικής Αρχής για ένα νέο ξεκίνημα και για πλούσιες και δυναμικές δράσεις εντός του 2020 σε συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου και του Δήμου Ιάσμου.

Μεταφέρθηκε από τον δήμαρχο η πρόθεση για συνδιοργάνωση των καθιερωμένων εκδηλώσεων Προφήτη Ηλία και της Γιορτής Τσιπούρου, αλλά και συνδιοργάνωσης της νέας εκδήλωσης, του Φεστιβάλ Ειρήνης την 1η Σεπτεμβρίου 2020. 

Θυμίζουμε ότι, οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν διαταραχθεί πριν λίγο καιρό όταν ο Δήμαρχος Ιάσμου εξέφρασε την πρόθεση να διακόψει κάθε είδους συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο επειδή ο πρόεδρος του Ηλίας Μπούκας ασχολείται με την πολιτική.

«Η συμμετοχή του κ. Μπούκα λειτούργησε εις βάρος του συνδυασμού μου και εις βάρος των συνυποψηφίων του επειδή είχε την ιδιότητα του προέδρου», είχε δηλώσει τότε ο Οντέρ Μουμίν προκαλώντας αντιδράσεις για την απόφαση του.

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Ψήφισμα δημοτικού συμβουλίου Ιάσμου για το κλείσιμο μειονοτικών σχολείων

Ο Δήμος Ιάσμου ζητάει την άμεση άρση, ανάκληση ή τροποποίηση της απόφασης αναστολής λειτουργίας των μειονοτικών δημοτικών σχολείων Θάμνας και Ριζώματος

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη διαμαρτυρία του για την απόφαση αναστολής λειτουργίας για το σχολικό έτος 2021-22 των μειονοτικών δημοτικών σχολείων Θάμνας και Ριζώματος, εκφράζει το δημοτικό συμβούλιο Ιάσμου μέσω ψηφίσματος του.

Το ψήφισμα εκδόθηκε ύστερα από σχετική εισήγηση του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν και κατόπιν κατεπείγουσας συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς τη Δευτέρα 2 Αυγούστου με μοναδικό θέμα την αναστολή λειτουργίας των παραπάνω σχολείων, που προβλέπεται από την πρόσφατη απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜΘ κ. Κωνσταντίνου Μπαντίκου.

Ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Δαλακούρας αρνήθηκε ψήφο λέγοντας ότι «ο Δήμαρχος θεωρεί ότι είναι σημαντικό να μη κλείσουν δύο σχολεία αλλά θα ήθελα να ρωτήσει το Δημοτικό Συμβούλιο για τη θέση που θα πρέπει να πάρει για το φράγμα».

Ο Ανέστης Βακιάνης αρνήθηκε επίσης ψήφο ισχυριζόμενος ότι «δεν ακολουθήθηκε η σωστή διαδικασία» ενώ η δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Βιδούρα δήλωσε παρούσα.

Τελικά, το ψήφισμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με ψήφους 19 υπέρ, 1 παρούσα και 2 άρνηση ψήφου.

Το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Ιάσμου:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιάσμου με το παρόν ψήφισμα δηλώνει τη ρητή και κάθετη αντίθεση του στην με αριθμό και ημερομηνία Φ.2.1/6762/30- 07-2021 απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Θάμνας και του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Ριζώματος, σχολικών μονάδων εδαφικής περιφέρειας Δήμου Ιάσμου.

Η απόφαση αυτή έρχεται σε αντίθεση με προγενέστερο έγγραφο της ως άνω Διεύθυνσης, με την οποία ζητήθηκε η γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου και βάση της οποίας υπήρχε ενημέρωση ότι δεν θα γίνει καμιά μεταβολή σχολικών μονάδων στον Δήμο Ιάσμου για το σχολικό έτος 2021-2022. Ως εκ τούτου ζητούμε την άμεση άρση, ανάκληση ή τροποποίηση της απόφασης αναστολής των εν λόγω σχολικών μονάδων Θάμνας και Ριζώματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Σε 24ωρη λειτουργία το ΚΑΠΗ Ιάσμου λόγω καύσωνα

Για τη φιλοξενία των δημοτών σε κλιματιζόμενη αίθουσα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ιάσμου αποφάσισε να διαθέσει το ΚΑΠΗ Ιάσμου σε 24ωρη λειτουργία για την φιλοξενία των δημοτών λόγω καύσωνα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του COVID-19.

Αρμόδιος υπάλληλος για την 24ωρη λειτουργία του ΚΑΠΗ Ιάσμου έχει οριστεί ο κ. Αναγνώστου Ανέστης (τηλ. επικοινωνίας 6972303569), με αναπληρώτρια την κ. Αλεξάνδρου Αργυρώ (τηλ. επικοινωνίας 6976225556).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Μουμίν σε Αμούτζα: «Θα οδηγήσω την παράταξη σας σε πολιτικό αφανισμό»

Άμεση απάντηση του Δημάρχου Ιάσμου, ο οποίος προμηνύει ότι «μέχρι τώρα απλά ψιχάλιζε, προετοιμαστείτε για την καταιγίδα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν στην ανακοίνωση του Κυριάκου Αμούτζα για τα όσα συνέβησαν πρόσφατα στις εκδηλώσεις «Προφήτης Ηλίας 2021» του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου.

Ο Δήμαρχος προαναγγέλλει «καταιγίδα» εξελίξεων, υποσχόμενος ότι θα οδηγήσει την παράταξη «Όραμα Αναγέννησης» σε πολιτικό αφανισμό.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Αγαπητέ Κυριάκο, 

Ο Ίασμος έγινε πρωτοσέλιδο από την απόλυτη απερισκεψία και ανικανότητα του Τοπικού σου Προέδρου και του Προέδρου του Πολιτιστικού σου Συλλόγου, Ηλία Μπούκα. 

Η καταιγίδα δεν πέρασε διότι δεν άρχισε ποτέ.  Τώρα απλά ψιχαλίζει, προετοιμαστείτε όμως για την καταιγίδα. 

Σεβόμενος τις δύο πρόσφατες ιδιότητες που απέκτησες Κυριάκο, του παππού και του συνταξιούχου, επιλέγω σήμερα να μην απαντήσω σε σένα.

Θα απαντήσω όμως στη μόνιμη συντάξασα των ανακοινώσεων σας. Στη Χριστίνα, την εκπαιδευτικό, τη δασκάλα, την υποδιευθύντρια του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου.

Χριστίνα Βιδούρα,

 1. Μετά από 38 χρόνια δεν γίνονται εκδηλώσεις διότι διανύουμε μια πρωτόγνωρη πανδημική κρίση και ακολουθούμε πιστά τα μέτρα που επιβάλλει η Πολιτεία.
 2. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου είχε σαφώς ποιότητα. Με σας στη διοίκησή του όμως έννοιες όπως, ποιότητα, σεβασμός, αρχές, πολιτισμός, επίπεδο χάθηκαν.
 3. Τη βραδιά που παράνομα χοροπηδούσατε, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι βρισκόντουσαν στο Αρνεμούσι, στον Νεοκλή, στον Λεχούδη, στα παιδιά με τα υπέροχα κεφτεδάκια, στις καφετέριες της πλατείας του Ιάσμου. Σου μεταφέρω υπεύθυνα ως Δήμαρχος Ιάσμου, ότι εκείνη τη βραδιά, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους κλεισμένους σε σπίτια δεν είδα, ούτε άκουσα κάτι αντίστοιχο.
 4. Όταν λες ότι είχα επί ποδός όλη την Αστυνομική δύναμη του Ιάσμου, της Περιφέρειας και τις Δικαστικές αρχές, σίγουρα δεν έχεις το επίπεδο να αντιληφθείς πόσο βάναυσα και υποτιμητικά προσβάλλεις τον Διοικητή του Α.Σ. Ιάσμου, τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης και τις Εισαγγελικές αρχές. Εκεί εξάλλου είναι η διαφορά μας, εγώ θεσμικά τους σέβομαι απόλυτα και γνωρίζω απόλυτα ότι κανένας Δήμαρχος δεν νοείται να έχει επί ποδός όλους τους προαναφερόμενους θεσμούς.
 5. Είναι τόσο μεγάλη η ασέβεια και η απρέπεια σου, τολμάς και ανακατεύεις Θρησκευτικό Άρχοντα στην πολιτική αντιπαράθεση μας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής τυγχάνει απολύτου σεβασμού και αποδοχής από εμένα και όσους εκπροσωπώ, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους. Μέχρι εκεί τίποτα λιγότερο, τίποτα παραπάνω.
 6. Ποια αυτοδιοικητική διάταξη άραγε προβλέπει σπάσιμο και αντικατάσταση κλειδαριών; Περιμένω να ενημερωθώ από που πηγάζει αυτή η αρμοδιότητα του Δημοτικού Συμβουλίου (τυγχάνεις και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου). Μάλλον ο Χρήστος Χατζηπέμου δεν είναι καλός δάσκαλος. 
 7. Επιρρίπτετε ευθύνες για την μη ολοκλήρωση του Μουσείου Πολιτιστικού Κληρονομιάς στον κ. Καζάκη. Για την χυδαία λεκτική προσβολή που δέχθηκε ο κ. Σταύρος, από τον Αμούτζα και την κα. Βακιάνη τη βραδιά των εκδηλώσεων γιατί δεν μιλάτε ; Ο Σταύρος κατά κοινή ομολογία ήτανε ο καλύτερος Δήμαρχος που πέρασε από τον Δήμο Ιάσμου. Σοβαρός, αξιοπρεπής, μετρημένος, αποτελεσματικός. Διαφαίνεται ότι αυτή η αλήθεια θα σας καταδιώκει για πολλά χρόνια ακόμη. 
 8. Επί Αμούτζα από ποιόν αγοράστηκε έναντι του ποσού των 85.000 ευρώ το γειτονικό σπίτι για τις ανάγκες του Μουσείου; Νόμιμα, όχι ηθικά όμως.
 9. Ύμνοι για τις παραχωρήσεις και τη βοήθεια του κ. Καδή Ισμέτ. Υποκρισία, υποκρισία, υποκρισία Χριστίνα.
 10. Χριστίνα σε ρωτώ ευθέως. Στο Ηρώων του Ιάσμου, στην εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ποιος στόλιζε από πάνω μέχρι κάτω τον κ. Καδή Ισμέτ;  Ποιος κατά την επέτειο της Δημοκρατίας, φέτος την 24η Ιουλίου,  προσέβαλλε με ύβρεις την Δημοκρατία μας ;
 11. Απορώ πως τολμάτε να με αποκαλείτε δικτάτορα, όταν είστε τόσο μακριά από τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς; 
 12. Χριστίνα, χωρίς χρονοτριβή, απόψε, αναμένω τη δημόσια δήλωση σου, ότι θεωρείς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εγκληματική οργάνωση και ότι σε καμία περίπτωση δεν συμμερίζεσαι τις ακροδεξιές απόψεις του συζύγου σου.
 13. Η δωρεά του Μουσείου θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί. Όταν ολοκληρωθεί θα εκδώσετε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την αποκλειστική ιδέα και πρόταση μου; 
 14. Χαρακτήρισες ‘’απίθανη την Ελληνική Πολιτεία’’ που επέβαλλε πρόστιμο στον παράνομο Πρόεδρο και στον παράνομο Πολιτιστικό σου Σύλλογο. Φράση απίστευτη, αναρχίας, ακροδεξιού συμβολισμού. Για όλους εμάς Χριστίνα, η Ελληνική Πολιτεία είναι υπερήφανη, διότι σου υπενθυμίζω ότι εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία. 
 15. Η Δομή Σίτισης, το Γραφείο Απασχόλησης, το Φεστιβάλ Ειρήνης και πολλά άλλα σας ενοχλούν τόσο πολύ. Σας κατανοώ και το απολαμβάνω. Θα συνεχίσουμε πιο δυναμικά.
 16. Χριστίνα, Ηλία. H Χρυσή Αυγή είναι στη φυλακή. Ο Βελόπουλος και ο Σπάρτακος μετριούνται κάτω από το 5%.
 17. Χριστίνα, Ηλία.  Με τη βοήθεια του Θεού, όλων των συνδημοτών μου, που ανήκουν στο Συνταγματικό τόξο, που πιστεύουν στη δημοκρατία, αποδοκιμάζουν τα άκρα, θα οδηγήσω στις επόμενες εκλογές την παράταξη σας, ‘’το ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ’’, σε ποσοστό κάτω του 10 %, δηλαδή σε πολιτικό αφανισμό.

Το πιστεύω ακράδαντα. Το θεωρώ θεσμική υποχρέωση. Επιβεβλημένη αποστολή για τις επόμενες γενιές. Ξέρετε και μάθατε. Ό, τι λέω, το κάνω και πράξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Αμούτζας: «Συγχαρητήρια Οντέρ, κατάφερες ότι κανένας άλλος Δήμαρχος»

«Κατάφερες μετά από 38 χρόνια να μην γίνουν εκδηλώσεις που αρμόζουν στην ποιότητα ενός πολιτιστικού συλλόγου όπως αυτός του Ιάσμου», αναφέρει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα συγχαρητήρια του στον Οντέρ Μουμίν για τα όσα συνέβησαν στις εκδηλώσεις «Προφήτης Ηλίας 2021» του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου, δίνει με μάλλον σκωπτικό ύφος ο Κυριάκος Αμούτζας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαψεύδονται οι ισχυρισμοί περί συλλήψεων μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου

Ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Αναγέννησης» αναφέρει συγκεκριμένα:

«Συγχαρητήρια αξιότιμε κ. Οντέρ

Λίγες μόνο ημέρες μετά τα θλιβερά γεγονότα που πάλι έκαναν τον Ίασμο πρωτοσέλιδο και αφού η καταιγίδα πέρασε απολογιστικά πρέπει να σε συγχαρούμε γιατί πραγματικά κατάφερες ότι κανένας άλλος Δήμαρχος ως σήμερα. Κατάφερες:

 • Μετά από 38 χρόνια να μην γίνουν εκδηλώσεις που αρμόζουν στην ποιότητα ενός πολιτιστικού συλλόγου όπως αυτός του Ιάσμου.
 • Να κλείσεις όλον τον Χριστιανικό κόσμο στα σπίτια τους, όπως και τους περισσότερους Μουσουλμάνους συγχωριανούς μας που πάντα παρακολουθούσαν και στήριζαν τις εκδηλώσεις.
 • Να έχεις επί ποδός όλη την Αστυνομική δύναμη του Ιάσμου, της Περιφέρειας αλλά και τις Δικαστικές αρχές μετά τις ανούσιες έγγραφες καταγγελίες σου κατά την εβδομάδα των εκδηλώσεων με επαναλαμβανόμενα προσωπικά σου τηλεφωνήματα να προσπαθείς να αποτρέψεις τους συντελεστές των εκδηλώσεων (manager, ηθοποιούς, τραγουδιστές, συγγραφείς), από το να δεχτούν την πρόσκληση διότι κινδυνεύουν με αυτόφωρο.
 • Να κρατήσεις έξω από τον χώρο των εκδηλώσεων τον Δεσπότη μας που για πρώτη φορά δεν προλόγησε και δεν ευλόγησε τις εκδηλώσεις όπως τόσα χρόνια κάνει (με την σεμνότητα που τον διακρίνει για να μην δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στον σύλλογο).
 • Χωρίς καμιά απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, εντελώς παράνομα να σπάσεις και να αντικαταστήσεις τις κλειδαριές στο μουσείο και τα γραφεία του συλλόγου. Ενώ με ένα απόλυτα φασιστικό έγγραφο καλούσες τον σύλλογο να εγκαταλείψει τα κτήρια, που οι προηγούμενες διοικήσεις νόμιμα του είχαν παραχωρήσει.

Για την ιστορία, το Μουσείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς υποβλήθηκε σαν μελέτη από τη διοίκηση του κ. Καζάκη στο πρόγραμμα Interreg, και εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του με 796.500 ευρώ με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια. Έπρεπε να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου το 2004 και να ολοκληρωθεί μέχρι τις 31/08/2007. Δυστυχώς, δεν έγινε τίποτα.

Επί διοικήσεως κ. Αμούτζα (2007-2010), με παρέμβασή του στον τότε Υπουργό Γεωργίας κ. Κοντό που ήταν υπεύθυνος του προγράμματος, κατάφερε και πήρε παράταση υλοποίησης του έργου ενός έτους.

Δημοπράτησε την κατασκευή του έργου και αφού αγόρασε με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου έναντι του ποσού των 85.000 ευρώ το γειτονικό σπίτι και το κατεδάφισε κατασκεύασε το κτήριο και τον περιβάλλοντα χώρο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Η διοίκηση του κ. Ισμέτ Καδή παρεχώρησε τον χώρο στον Πολιτιστικό Σύλλογο και βοήθησε για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

Κόντρα σε όλα τα παραπάνω υποσχεθήκατε σε δημόσια δήλωσή σας στο «αμέσως πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο» να παραχωρήσετε το ήδη παραχωρημένο κτήριο τιμώντας όπως είχατε πει τους Ιασμιώτες και τον πολιτιστικό Σύλλογο. Την Παρασκευή 30 Ιουλίου ο Δήμος έχει Δημοτικό Συμβούλιο με τέσσερα θέματα ρουτίνας. Κανένα από αυτά δεν είναι για την παραχώρηση του «παραχωρημένου». Για άλλη μια φορά εσύ και ο Πρόεδρος του Δ.Σ δείξατε την συνέπεια σας στους δημότες μας.

Τέλος, κατάφερες το ακατόρθωτο: Μάλλον σε Πανελλήνια πρώτη, η απίθανη Ελληνική πολιτεία επέβαλλε πρόστιμο 8,000 ευρώ στον Πρόεδρο και στον Πολιτιστικό Σύλλογο. Βέβαια, μην κρυφτείτε πίσω από απαντήσεις όπως την ΚΥΑ που απαγόρευε τις εκδηλώσεις, η οποία ήρθε 24 ώρες πριν την έναρξη των εκδηλώσεων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος σεβάστηκε. Μοναδικό του σφάλμα ένα τραγούδι και μια αναμνηστική φωτογραφία που εσείς τα μεταφράσατε ως «χορούς και πανηγύρια» και στείλατε στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές επιλεκτικά στιγμιότυπα της ζωντανής μετάδοσης.

Τίποτα από όλα αυτά δε θα συνέβαινε αν το Δημοτικό Συμβούλιο συζητούσε την αίτηση του Συλλόγου και του έδινε τη δυνατότητα να προγραμματίσει τις εκδηλώσεις του ακριβώς όπως κι εσείς, που καλά κάνετε, προγραμματίζετε εδώ και έναν χρόνο το φεστιβάλ Ειρήνης με προσκεκλημένους τους υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδος- Τουρκίας- Βουλγαρίας και εξαγγείλατε ήδη ημερομηνία και χρηματοδότηση, χωρίς να ξέρουμε τα μέτρα που θα επιβάλλονται τότε λόγω κορονοϊού. Αφήνουμε στην κρίση των δημοτών μας τις προσωπικές σας ενέργειές. Και πάλι τα συγχαρητήρια μας!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΛΛΑΔΑ5 λεπτά πριν

Η Εύβοια παραδομένη στις φλόγες – Εκκενώνεται η Αγία Άννα και τρεις ακόμα οικισμοί

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ώρα πριν

Τσίπρας: «Να μην προκαλούν με δηλώσεις αυτοθαυμασμού πάνω στα ερείπια»

ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα πριν

Στη μάχη με τις φωτιές και ο Στρατός με περιπολίες από ξηράς κι αέρος

ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες πριν

Κακούργημα και πάλι ο εμπρησμός – Τι ποινές προβλέπονται

TΟΥΡΚΙΑ2 ώρες πριν

Χάος στην Τουρκία με τις φωτιές: Με βάρκες φεύγουν οι κάτοικοι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ώρες πριν

ΠΑΜΘ: 602.500 ευρώ από το ΕΣΠΑ για το Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ4 ώρες πριν

Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητή μεταναστών στην Ε.Ο. Ξυλαγανής – Κομοτηνής

ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες πριν

Έκτακτο δελτίο καιρού: Υποχωρεί ο καύσωνας – Ισχυρές καταιγίδες σε Μακεδονία και Θράκη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ5 ώρες πριν

Συνελήφθησαν άλλοι δύο δράστες της απαγωγής των Πακιστανών στην Κομοτηνή

ΞΑΝΘΗ21 ώρες πριν

Ξάνθη: Αγνοείται 21χρονος που βούτηξε στον ποταμό Νέστο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ώρα πριν

Τσίπρας: «Να μην προκαλούν με δηλώσεις αυτοθαυμασμού πάνω στα ερείπια»

ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα πριν

Στη μάχη με τις φωτιές και ο Στρατός με περιπολίες από ξηράς κι αέρος

TΟΥΡΚΙΑ2 ώρες πριν

Χάος στην Τουρκία με τις φωτιές: Με βάρκες φεύγουν οι κάτοικοι

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ4 ώρες πριν

Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητή μεταναστών στην Ε.Ο. Ξυλαγανής – Κομοτηνής

ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες πριν

Δραματικές ώρες στην Εύβοια: «Βοηθήστε μας, θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές»

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Πύρινος εφιάλτης στη Βαρυμπόμπη: Καίγονται σπίτια – Πληροφορίες για εγκλωβισμένους

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Μηταράκης: «Η Τουρκία προκάλεσε ναυάγιο βάρκας και εγκατέλειψε τους μετανάστες»

ΒΟΥΛΗ5 ημέρες πριν

Στους Έλληνες Βουλευτές ξένων Κοινοβουλίων μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

TΟΥΡΚΙΑ5 ημέρες πριν

Η Τουρκία καίγεται γιατί δεν διαθέτει ούτε ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος – Μπουγέλωσαν τον Τσαβούσογλου

ΚΑΒΑΛΑ5 ημέρες πριν

Εγκαταλείπουν άρον – άρον τη Θάσο οι Ρουμάνοι τουρίστες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x