ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Γιάννης Γκαράνης: «Σωστή η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα σύνορα»

«Ένας τόσο μεγάλος όγκος μεταναστών και προσφύγων δεν θα ήταν διαχειρίσιμος από τις υπάρχουσες δομές», σημειώνει ο Δήμαρχος Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Σωστή χαρακτηρίζει ο Γιάννης Γκαράνης την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα σύνορα στις Καστανιές Έβρου ώστε να αποτραπεί η μαζική είσοδος χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων στο ελληνικό έδαφος.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής σημειώνει ότι ένας τόσο μεγάλος όγκος μεταναστών θα ήταν μη διαχειρίσιμος από τις υπάρχουσες δομές του ελληνικού Κράτους επισημαίνοντας πως ο ίδιος βρίσκεται σε συνεχή επαφή τόσο με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας όσο και με τις Αστυνομικές Αρχές προκειμένου ο Δήμος Κομοτηνής να συνδράμει όπου χρειαστεί.

«Θεωρώ σωστή τη κυβέρνηση να κλείσει τα σύνορα στις Καστανιές Έβρου ώστε να μην μπορεί να περάσει ένας τόσο μεγάλος όγκος μεταναστών και προσφύγων. Νομίζω είναι σωστή απόφαση γιατί αυτός ο όγκος δεν θα ήταν διαχειρίσιμος και από τις δομές που υπάρχουν. Από την πρώτη στιγμή είμαστε σε επαφή με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη για να δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε κάπου. Επίσης είμαστε σε επαφή με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ Πασχάλη Συριτούδη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης Μιχάλη Σεβδυνίδη καθώς και με τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Εκφράσαμε την αλληλεγγύη  μας και δηλώσαμε πως είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε παροχή βοήθειας», δήλωσε ο Γιάννης Γκαράνης.

Video: thrakionline.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ