ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Καταβάλλονται οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ στους πληγέντες αγρότες της Ροδόπης

Από τη θεομηνία του περασμένου Ιουλίου – «Η στήριξη του αγροτικού κεφαλαίου είναι πρώτη προτεραιότητα της Περιφέρειας μας», δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης

fonirodopis.gr

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις των πληγέντων από τη θεομηνία του περασμένου Ιουλίου αγροτών, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

«Προχωρά η πληρωμή από τον ΕΛΓΑ των παραγωγών της Ροδόπης που δοκιμάστηκαν από τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα του περασμένου Ιουλίου. Σε επικοινωνία μας με τον Προϊστάμενο του Υποκαταστήματος Θανάση Πανάγο, με διαβεβαίωσε ότι αύριο Παρασκευή 6 Μαρτίου θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους αγρότες της περιοχής μας.

Ιδιαίτερα για τους πληγέντες κερασοπαραγωγούς, οι αντίστοιχες αποζημιώσεις αναμένεται να καταβληθούν στις αρχές του Απριλίου, αφού μέχρι τα τέλη του μήνα, πρόκειται να ολοκληρωθεί το πέρασμα των στοιχείων των πορισμάτων από τους υπαλλήλους του ΕΛΓΑ.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, για την πολύτιμη συνδρομή τους, τους γεωπόνους υπαλλήλους της Περιφέρειας μας, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον ΕΛΓΑ για την έγκαιρη αποτίμηση των καταστροφών που είχαν υποστεί οι τοπικές αγροτικές καλλιέργειες μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Η στήριξη του αγροτικού κεφαλαίου είναι πρώτη προτεραιότητα της Περιφέρειας μας», δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ