ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΔΠΘ: Ενδεχόμενο αναστολής μαθημάτων στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας;

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΚΕΚΠΠΕ, ο Πρόεδρος του Τμήματος γνωστοποίησε το ενδεχόμενο αναστολής του εξαμήνου λόγω έλλειψης χώρου!!!

fonirodopis.gr

Το ενδεχόμενο αναστολής μαθημάτων στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου καταγγέλλει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΚΕΚΠΠΕ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Πρόεδρος του Τμήματος γνωστοποίησε το ενδεχόμενο αναστολής του εξαμήνου λόγω μη λειτουργίας του Αμφιθεάτρου Παλιάς Νομικής και έλλειψης χώρου για την διεξαγωγή επαρκών σε αριθμό διαλέξεων.

Υπενθυμίζουμε ότι, τον περασμένο Νοέμβριο κομμάτι από το ταβάνι του κτιρίου του Αμφιθεάτρου της παλιάς Νομικής αποκολλήθηκε εν ώρα μαθήματος και με αφορμή το γεγονός αυτό αποφασίστηκε τότε η διακοπή των μαθημάτων στο Αμφιθέατρο των Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης.

Αναλυτικά, η καταγγελία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ:

«Γνωστοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του Τμήματος στα πλαίσια διάλεξης το γεγονός ότι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο αναστολής του εξαμήνου λόγω τεχνικών θεμάτων που έχουν να κάνουν με τη μη λειτουργία του Αμφιθεάτρου Παλιάς Νομικής και την έλλειψη χώρων για την διεξαγωγή επαρκών σε αριθμό διαλέξεων για την ολοκλήρωση του εξαμήνου.

Οφείλουμε, σαν ΔΑΠ ΝΔΦΚ Κοινωνικής Εργασίας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Επιστήμης να δηλώσουμε δημόσια, ρητά και ευθαρσώς την πλήρη εναντίωση μας σε αυτές τις προθέσεις της ηγεσίας του Τμήματος που σαν αποτέλεσμα ενδέχεται να έχουν την συνέχιση των διαλέξεων και της εξεταστικής περιόδου μέχρι και τα τέλη του καλοκαιριού (!) και την πρόθεσή μας να κάνουμε ο,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να βρεθεί έγκαιρα μια βιώσιμη λύση.

Είναι άλλωστε υποχρέωση του Πανεπιστημίου να φροντίζει για την ομαλή λειτουργία των Τμημάτων και την κάλυψη των εκάστοτε αναγκών του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ