ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Νέα εγκατάλειψη κυνηγόσκυλου στην Κομοτηνή

«Οι εξαγγελίες για ελέγχους στα τσιπάκια των δεσποζόμενων ζώων δεν πρέπει να μείνουν στα χαρτιά ή στο επίπεδο των πρόσκαιρων εντυπώσεων», σημειώνει η ομάδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής»

fonirodopis.gr

Τελειωμό δεν έχει το φαινόμενο εγκατάλειψης δεσποζόμενων ζώων στην πόλη της Κομοτηνής, στο κέντρο της οποίας εντοπίστηκε πρόσφατα ένα κυνηγόσκυλο.

Η ομάδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής» καλεί τις Αρχές να συνεχίσουν τους ελέγχους για τσιπάκια και να επιβάλλουν ποινές στους παραβάτες.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Η αγαπημένη συνήθεια πολλών κυνηγών να εγκαταλείπουν τα κυνηγόσκυλα τους, συνεχίζεται και στην Κομοτηνή. Η φατσούλα αυτή βρίσκεται παρατημένη και ταλαιπωρημένη στην πόλη μας. “Έπινε συνέχεια νερό” μας πληροφόρησαν οι άνθρωποι που του έδωσαν τροφή και νερό.

Οι εξαγγελίες για ελέγχους στα τσιπάκια των δεσποζόμενων ζώων και ιδίως σε κυνηγούς, κτηνοτρόφους και κατοίκους της υπαίθρου, δεν πρέπει να μείνουν στα χαρτιά ή στο επίπεδο των πρόσκαιρων εντυπώσεων.

Οι λίγοι έλεγχοι που έγιναν στην Κομοτηνή δεν μπορούν να σταματήσουν το φαινόμενο των εγκαταλείψεων δεσποζόμενων ζώων. Όσο για τους ασυνείδητους κυνηγούς, οφείλουν οι δήμοι και οι κυνηγετικοί σύλλογοι, όχι το χάιδεμα τους αλλά αυστηρότατες ποινές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ