ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Στενότερη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, επιθυμεί ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικής ΑΜΘ

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του Αρχιπύραρχου Δαδούδη στον Δήμαρχο Κομοτηνής, τον Ταξίαρχο της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού και τον Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ

fonirodopis.gr

Ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης,  συνεχίζοντας τις εθιμοτυπικές επισκέψεις του στο Νομό Ροδόπης που είναι και η έδρα της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, συναντήθηκε κατά σειρά με τον Δήμαρχο Κομοτηνής, κ. Γκαράνη Ιωάννη, τον Ταξίαρχο της 29ης Ταξιαρχίας ΠΖ, Λεωνίδα Γιοβάνη, τον Ταξίαρχο και Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Πασχάλη Συριτούδη, τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κ. Χουβαρδά Κώστα και την Διευθύντρια Δασών Ν. Ροδόπης, κ. Γκοτζαρίδου Μαρία.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών όλοι οι προαναφερόμενοι εξήραν το  έργο των πυροσβεστών και του Πυροσβεστικού Σώματος στην  κοινωνία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει ο νέος Διοικητής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, και δήλωσαν παρόντες ο καθένας από το μετερίζι και το πόστο του και πρόθυμοι για συνεργασία και προσφορά.

Από την πλευρά του ο Περιφερειακός Διοικητής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Αρχιπύραρχος Κων/νος Δαδούδης, υπογράμμισε την αναγκαιότητα στενότερης συνεργασίας των οργανισμών και των φορέων που εκπροσωπούν οι παραπάνω με το Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο αποτελεί τον κεντρικό πυλώνα της Πολιτικής Προστασίας, τονίζοντας ότι οι πυροσβέστες δίνουν ένα καθημερινό «πόλεμο» με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και οι πολίτες, παρέχοντας με κάθε τρόπο την βοήθειά τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ