ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Ραγκούσης: «Παρακρατικό καρκίνωμα στα σπλάχνα της Ελληνικής Αστυνομίας»

«Αναμφίβολα πρόκειται για επιτελικό παρακράτος που δεν είναι αγνώστου πατρός. Έχει ονοματεπώνυμο, Κυριάκος Μητσοτάκης», δηλώνει ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ

fonirodopis.gr

Έντονη είναι η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στα αστυνομικά έκτροπα από άνδρες των ΜΑΤ στη Χίο που καταγράφηκαν σε φωτογραφίες και βίντεο, με τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του κόμματος να κάνει λόγο για «επιτελικό παρακράτος».

Ο Γιάννης Ραγκούσης κάνει λόγο για πρωτοφανείς και απίστευτες σκηνές με πρωταγωνιστές άνδρες των ΜΑΤ, τους οποίους αποκαλεί «κανονικούς τρομοκράτες».

«Αναμφίβολα πρόκειται για επιτελικό παρακράτος που δεν είναι αγνώστου πατρός. Έχει ονοματεπώνυμο, Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτός το ενέπνευσε, αυτός το ενθάρρυνε, αυτός το έβγαλε στην επιφάνεια» σημειώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει «αυτός έχει την αποκλειστική ευθύνη για αυτό το παρακρατικό «καρκίνωμα» που εκδηλώθηκε στα σπλάχνα της Ελληνικής Αστυνομίας».

Σημειώνεται ότι μετά την τριήμερη άγρια αστυνομική καταστολή σε Λέσβο και Χίο, το αποκορύφωμα ήλθε σήμερα το πρωί στα Μεστά με άνδρες των ΜΑΤ να φορούν τη… μισή στολή τους και να επιδίδονται σε αγριότητες κατά κατοίκων και βανδαλισμούς αυτοκινήτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ