ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης σε εργαζόμενους «Σισμανόγλειου»: «Δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε»

«Θα τεθεί το ζήτημα» είπε ο Πρωθυπουργός χωρίς ωστόσο να γίνει, αργότερα στη σύσκεψη, καμία αναφορά για την αλλαγή καθεστώτος του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη περίμεναν στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου Κομοτηνής προκειμένου να του εκφράσουν την αντίθεση τους για την αλλαγή καθεστώτος του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής από ΝΠΔΔ σε ΝΠΙΔ.

«Εκφράζουμε την αγωνία μας», είπε στον Πρωθυπουργό η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων με τον Μητσοτάκη να της απαντά «θα τα πούμε τώρα. Φαντάζομαι θα τεθεί το ζήτημα αλλά νομίζω δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε. Να ανησυχούμε για άλλα ζητήματα αυτή την εποχή αλλά και αυτά θα τα αντιμετωπίσουμε».

Αργότερα πάντως, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Πρωθυπουργός δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στο ζήτημα, αρκούμενος μόνο σε μια γενικόλογη τοποθέτηση.

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για το γεγονός ότι δρομολογείται μία πολύ σημαντική δωρεά στον τομέα της Υγείας που συμπεριλαμβάνει και το Νοσοκομείο Κομοτηνής. Θέλω να είμαι δίκαιος, αυτή η πρωτοβουλία ξεκίνησε από την προηγούμενη κυβέρνηση και είναι κάτι που θα έχω πάντα το θάρρος να το αναγνωρίζω. Θα ολοκληρωθεί όμως από αυτή την κυβέρνηση και Θέλω να γνωρίζετε ότι υπάρχει άνθρωπος στο πρωθυπουργικό γραφείο που είναι αποκλειστικά επιφορτισμένος με την παρακολούθηση των δωρεών του Ιδρύματος Νιάρχος. Τα χρονοδιαγράμματα θα τηρηθούν στο ακέραιο, θέλουμε τη συνεργασία Δήμου, Περιφέρειας για να γίνει το έργο. Μιλάμε για ένα Νοσοκομείο το οποίο θα είναι κόσμημα όχι μόνο αρχιτεκτονικά αλλά και το πιο σύγχρονο που θα έχουμε στην Ελλάδα. Θα λειτουργεί τελείως ηλεκτρονικά, χωρίς χαρτιά και θα προσφέρει στους ασθενείς και στους εργαζόμενους ένα περιβάλλον εργασίας το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να το εγκαινιάσω εγώ», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο στο 1:56:28

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ