ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη Μητσοτάκη με τοπικούς φορείς στο ΕΒΕ Ροδόπης

Ο Πρωθυπουργός πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία σε Ροδόπη και Έβρο

fonirodopis.gr

Στην Κομοτηνή βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος συμμετέχει σε σύσκεψη αυτή την ώρα με τοπικούς φορείς στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Τον Πρωθυπουργό προλόγισε στη σύσκεψη που πραγματοποιείται με τους τοπικούς φορείς στην Κομοτηνή ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης.

«Έχουμε την υποχρέωση να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα δημιουργήσουν το νέο ευρωπαϊκό, αναπτυξιακό και κοινωνικό ρόλο της Θράκης για τα επόμενα 100 χρόνια και όχι μόνο. Είμαστε σίγουροι ότι σε αυτή τη προσπάθεια θα είστε και πρωτεργάτης και πολύτιμος σύμμαχος μας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας εδώ», σημείωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι στη Θράκη για ακόμη μια φορά, που την επισκέπτομαι για πρώτη φορά αυτό το σημαντικό έτος που γιορτάζετε τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης, θα έχω την ευκαιρία να έρθω αρκετές φορές ακόμα», τόνισε στην πρώτη τοποθέτηση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν πάρουν το λόγο οι τοπικοί φορείς.

Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τη φαρμακευτική μονάδα της Pharmathen στις Σάπες, η οποία απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους στην περιοχή ενώ αύριο Τετάρτη θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για τις εργασίες της Ολομέλειας του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Βουλγαρίας με την παρουσία και του Βούλγαρου Πρωθυπουργού Boyko Borissov.

Ειδικότερα, την Τετάρτη ο Πρωθυπουργός στις 08.30 το πρωί θα επισκεφθεί το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης ενώ στη συνέχεια θα λάβει μέρος στο 4ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Βουλγαρίας.

Στις 10.30 θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Boyko Borissov και στις 11.30 θα αρχίσουν οι εργασίες της Ολομέλειας του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Βουλγαρίας.

Στις 13.15, οι δύο ηγέτες θα κάνουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο και αμέσως μετά ο Πρωθυπουργός θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Βούλγαρου ομολόγου του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ