ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Αναβλήθηκε λόγω Μητσοτάκη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής

Με απόφαση της πρόεδρου Κλεοπάτρας Στογιαννίδου η συνεδρίαση μετατίθεται για την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου

fonirodopis.gr

Η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής αναβλήθηκε λόγω της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην περιοχή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αιτία της αναβολής το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Κομοτηνής θα συμμετάσχει σε σύσκεψη φορέων που θα πραγματοποιηθεί υπό τον πρωθυπουργό το απόγευμα της Τρίτης (25/2) στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, με τη συνεδρίαση να μετατίθεται για την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση που υπογράφει η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου:

«Δυνάμει της υπ’ αριθμ. πρωτοκόλλου 5121/21-2-2020 πρόσκλησης-ημερήσιας διάταξης προσδιορίστηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για σήμερα Τρίτη 25-2-2020 και ώρα 19:00, με τα αναφερόμενα στην πρόσκληση θέματα ημερησίας διάταξης.

Λόγω της επικείμενης επίσκεψης στην Κομοτηνή του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, και της προγραμματισθείσας για την ίδια ημέρα και ώρα σύσκεψης με τοπικούς φορείς, στην οποία θα συμμετέχει ο κ. Δήμαρχος, σας γνωστοποιούμε δια της παρούσης ότι κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 3 § 10 του Πρότυπου Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, η προγραμματισθείσα για σήμερα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής αναβάλλεται για την αμέσως επόμενη ημέρα, ήτοι την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:30, οπότε και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κομοτηνής, στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιελάμβανε η υπ’ αριθμ. πρωτ. 5121/21-2-2020 πρόσκληση-ημερήσια διάταξη και παρακαλείσθε να προσέλθετε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ