ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεφάντωμα και πάρτι από χιλιάδες καρναβαλιστές στην αποκριάτικη παρέλαση της Κομοτηνής

Ρεκόρ συμμετοχών στο 5o Kom On Party – «Στόχος να κάνουμε το καρναβάλι μας το πιο γνωστό της περιοχής», δηλώνει ο Γιάννης Γκαράνης

fonirodopis.gr

Aτελείωτο πάρτι στους κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής από 2.000 και πλέον καρναβαλιστές που ξεφάντωσαν στη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση που διοργάνωσαν η ΔΚΕΠΠΑΚ Κομοτηνής και οι Trelacademy το βράδυ του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου.

Το ραντεβού δόθηκε στις 19:00 μπροστά στην Τσανάκλειο Σχολή με την μεγαλειώδη παρέλαση να ξεκινά στις 20:00 και να καταλήγει στην κεντρική πλατεία της πόλης η οποία βούλιαξε κυριολεκτικά από χιλιάδες κόσμου.

«5ο Kom On Party και όλα βαίνουν καλώς, πλέον έχει καθιερωθεί, όλοι το περιμένουμε. Το καλό είναι ότι το περιμένουν και οι γειτονικοί νομοί γι’ αυτό είναι εδώ οι Φέρες, η Χρυσούπολη, παιδιά από Ξάνθη, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, από τη Βουλγαρία», δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Trelacademy Σταύρος Πάττας.

«Όλο το τριήμερο είχαμε πάρα πολύ κόσμο αλλά σήμερα κορυφώνεται. Θα μεγαλώσουμε όσο γίνεται περισσότερο το καρναβάλι μας για να γίνει το πιο γνωστό καρναβάλι της περιοχής», τόνισε περιχαρής για την επιτυχία της διοργάνωσης ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ