ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Φλέγον ζήτημα για τους Αστυνομικούς της Ροδόπης το μεταναστευτικό

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης ενημέρωσε το νέο Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ για τα προβλήματα τους

fonirodopis.gr

Με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ Ταξίαρχο Πασχάλη Συριτούδη συναντήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης προκειμένου να τον συγχαρούν και να του ευχηθούν για τα νέα του καθήκοντα.

«Φλέγον θέμα για την περιοχή μας παραμένει το μεταναστευτικό, το οποίο βέβαια ο κ. Γενικός έδειξε να γνωρίζει αρκετά καλά, ως τέως Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας. Ενημερώθηκε για τις συνέπειες του πολύχρονου  φαινομένου για τους αστυνομικούς υπαλλήλους της Δ.Α. Ροδόπης και για τα αιτήματα μας που δεν τελεσφόρησαν έως σήμερα.

Έγινε αναφορά στις οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις προς το προσωπικό,  για το οποίο δόθηκε η διαβεβαίωση ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί κατά προτεραιότητα. Στη συνέχεια αναφερθήκαμε στην ανάγκη ανανέωσης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα του στόλου των οχημάτων μας και υγειονομικού υλικού των Υπηρεσιών μας. Το τελευταίο διάστημα  παρελήφθησαν τέσσερα νέα οχήματα τα οποία διατέθηκαν κυρίως σε περιφερειακές υπηρεσίες της Διεύθυνσης μας.

Συζητήθηκε, επίσης η ανάγκη να επανεξεταστεί το θέμα της κράτησης ποινικών κρατουμένων στα κρατητήρια των Υπηρεσιών μας για διαστήματα, μεγαλύτερα από αυτά που προβλέπονται, από τον κανονισμό κρατητηρίων αστυνομικών Υπηρεσιών», αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης για τη συνάντηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ