ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για τα ελληνοτουρκικά, ζήτησε από την Κομοτηνή ο Λοβέρδος

«Η χώρα αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο θέμα στην εξωτερική πολιτική μετά τα Ίμια. Η Ελλάδα πρέπει να αντιδράσει και απαντήσει στην επιθετικότητα της Τουρκίας», σημείωσε ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής

fonirodopis.gr

Τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για τα ελληνοτουρκικά ζήτησε από την Κομοτηνή όπου βρέθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος ήταν ομιλητής σε εκδήλωση της «Ομάδας Ενασχόλησης με την Πολιτική Επιστήμη» στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, σημείωσε ότι η χώρα αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο θέμα στην εξωτερική πολιτική μετά τα Ίμια εφιστώντας παράλληλα την προσοχή των Ελλήνων για τις εξελίξεις εντός του 2020.

«Τη χώρα μας απασχολούν πάρα πολύ αυτή τη στιγμή τα θέματα με την Τουρκία. Είναι το μεγαλύτερο θέμα που αντιμετωπίζει η χώρα στην εξωτερική πολιτική μετά τα Ίμια. Απαιτείται ενότητα των πολιτικών δυνάμεων που επιδεικνύεται στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής αλλά υποβόσκει η έρις. Πρέπει οι Ελληνίδες και οι Έλληνες και όσοι κατοικούν σε αυτή τη χώρα να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί για τις εξελίξεις το 2020.

Ας αποφασίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί ποιο βήμα θα κάνουν. Στη συνεργασία τους προσδοκά η χώρα, την απάντηση της Ελλάδας στην επιθετικότητα της Τουρκίας.

Εάν δεν αντιδράσουμε στη συμφωνία Λιβύης – Τουρκίας θα είναι ένα τετελεσμένο. Θεωρώ ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει κίνηση αλλά αυτή την κίνηση θα την αποφασίσει το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ