ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με παραδοσιακό θρακιώτικο γλέντι και 5.000 σουβλάκια γιορτάστηκε η Τσικνοπέμπτη στην Κομοτηνή

Αυλαία για το αποκριάτικο τριήμερο εκδηλώσεων της ΔΚΕΠΠΑΚ – «Στόχος μας να κάνουμε θεσμό τις δράσεις μας και να προσελκύσουμε κόσμο εκτός Κομοτηνής», δηλώνει η Νατάσα Λιβεριάδου

fonirodopis.gr

Με παραδοσιακό θρακιώτικο γλέντι, άφθονο κρασί και περισσότερα από 5.000 σουβλάκια που μοιράστηκαν δωρεάν την Τσικνοπέμπτη στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής άνοιξε η αυλαία του αποκριάτικου τριημέρου εκδηλώσεων της ΔΚΕΠΠΑΚ.

Η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Νατάσα Λιβεριάδου, μιλώντας στην κάμερα του Maron News, δήλωσε σίγουρα για την επιτυχία των εκδηλώσεων τονίζοντας πως στόχος της είναι να γίνουν θεσμός οι δράσεις της ΔΚΕΠΠΑΚ ώστε να μπορέσει και η πόλη να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες.

«Από τη δική μας πλευρά γίνονται προσπάθειες να εδραιωθούν κάποια πράγματα σε αυτό τον τόπο όσον αφορά τα πολιτιστικά. Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια, προσπαθούμε και σαν ΔΚΕΠΠΑΚ να κάνουμε δράσεις που είναι ξεχωριστές. Το 2020 είναι γεμάτο. Κάνοντας έναν απολογισμό είδα ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο έχουμε κάθε μήνα 2-3 εκδηλώσεις. Πιστεύω ότι θα κάνουμε θεσμό τις δράσεις μας και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προσελκύσουμε κόσμο και εκτός Κομοτηνής», σημείωσε η κ. Λιβεριάδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ