ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νατάσα Λιβεριάδου: «Στόχος η Κομοτηνή να αποκτήσει φήμη για το καρναβάλι»

«Περιμένουμε πάνω από 2.000 κόσμο στη φετινή παρέλαση», είπε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κατά την παρουσίαση του προγράμματος των αποκριάτικων εκδηλώσεων

fonirodopis.gr

Τον στόχο η Κομοτηνή να αποκτήσει φήμη για το καρναβάλι της, έθεσε η Νατάσα Λιβεριάδου η οποία παρουσίασε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής.

Η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ σημείωσε ότι στο φετινό «Kom on Party» που θα διοργανωθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 25 Σύλλογοι, τόσο της Κομοτηνής όσο και όμορων περιοχών από Αλεξανδρούπολη, Χρυσούπολη, Ξάνθη, Διδυμότειχο αλλά και από τη γειτονική Βουλγαρία από όπου αναμένονται δύο γκρουπ.

«Εκτός αυτούς θα έρθουν και άλλοι τόσοι μεμονωμένοι που έρχονται κάθε χρόνο και εντάσσονται μόνοι τους. Περιμένουμε φέτος να συμμετέχουν στην παρέλαση πάνω από 2.000 κόσμο», δήλωσε η κ. Λιβεριάδου η οποία κάλεσε όλους τους συνδημότες να συμμετάσχουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις αρχής γενομένης από την Τσικνοπέμπτη στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής όπου θα υπάρξει γλέντι με δωρεάν σουβλάκια, ποτό και ζωντανή μουσική.

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων της ΔΚΕΠΠΑΚ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ