ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Ρώσο Πρόξενο Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε στην Π.Ε. Ροδόπης ο Νίκος Τσαλικίδης

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν δυνατότητες που έχει η περιοχή μας ώστε να φιλοξενήσει Ρώσους τουρίστες

fonirodopis.gr

Τον Γενικό Πρόξενο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη Alexander Shcherbakov υποδέχθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στην έδρα της Π.Ε. Ροδόπης ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Τσαλικίδης, με αφορμή την εξαιρετική συνεργασία, της ενημέρωσης και εξυπηρέτησης τυπικών ζητημάτων και υποθέσεων Ρώσων πολιτών που διαμένουν στην περιοχή μας.

Κάτοικοι της Ροδόπης δεν έχουν πολλές φορές την ευχέρεια να μεταβούν στην Θεσσαλονίκη, ώστε να διεκπεραιώσουν υποθέσεις που τους αφορούν, κι εκεί έγκειται η παρουσία του ρωσικού προξενείου στην περιοχή μας.

«Με τον Ρώσο Πρόξενο, μέσα σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση αναφορικά με ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος που συνδέονται με τις διμερείς σχέσεις συνεργασίας και τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας οπως επίσης τις τουριστικές διαδρομές και δυνατότητες που έχει η περιοχή μας ώστε να φιλοξενήσει Ρώσους τουρίστες. Τέλος του παρέδωσα το επετειακό λεύκωμα Via Egnatia αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης», δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x