ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την Κυριακή 26 Απριλίου ο 3ος αγώνας Vergina Beer Run

Ο αγώνας Vergina Beer Run Vol. 3. αποτελεί μια δρομική γιορτή, καθώς στο 3ο χλμ. της διαδρομής θα υπάρχει δυνατότητα στάσης και κατανάλωσης μιας Vergina Premium Lager 330ml

fonirodopis.gr

Τον 3ο αγώνα Vergina Beer Run διοργανώνουν την Κυριακή 26 Απριλίου η ομάδα των Beer Runners Komotinis σε συνεργασία με την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. και τον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Ηρόδικος».

Η ανοιξιάτικη αυτή εμπειρία των 6 χλμ. σας καλεί να απολαύσετε τον αθλητισμό, τη συντροφικότητα αλλά και την ψυχαγωγία με αφετηρία και τερματισμό στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.

Ο αγώνας Vergina Beer Run Vol. 3. αποτελεί μια  δρομική γιορτή,  καθώς στο 3ο χλμ. της διαδρομής θα υπάρχει δυνατότητα στάσης και κατανάλωσης μιας Vergina Premium Lager 330ml.

«Ελάτε να γεμίσουμε με χαμόγελα και θετική διάθεση τη διαδρομή συμμετέχοντας σε ένα γεγονός γεμάτο ζωντάνια. Μετά τον τερματισμό και τις απονομές θα ακολουθήσει πάρτι με άφθονη μπύρα και μουσική στον χώρο υποδοχής επισκεπτών της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης!

Η γιορτή είναι ανοιχτή σε όλους, μιας και για πρώτη φορά θα διοργανωθεί και αγώνας 1 χλμ. για τους μικρούς μας φίλους. Στο τέλος της διαδρομής Tuvunu Kids Run οι νεαροί αθλητές θα απολαύσουν δροσερό Τσάι του Βουνού Tuvunu και πολλές εκπλήξεις», αναφέρει η Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://bit.ly/2usxqRk

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ