ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Δίωξη χοίρων με χρήση κυνηγετικών όπλων σε δασική περιοχή του Κέχρου

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου από 07:00 έως 13:00 – Η Διεύθυνση Δασών Ροδόπης ενημερώνει τους πολίτες να μην πλησιάσουν τη συγκεκριμένη περιοχή προς αποφυγή ατυχημάτων

fonirodopis.gr

Η Διεύθυνση Δασών Ροδόπης ανακοινώνει ότι το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και από ώρα 07:00 έως 13:00, στην ευρύτερη δασική περιοχή πλησίον του οικισμού Μοναστηρίου Κέχρου, όπως αυτή ορίζεται στον συνημμένο πίνακα ορίων της έκτασης, ειδικό συνεργείο κυνηγών με την εποπτεία δασικών υπαλλήλων και θηροφυλάκων των κυνηγετικών οργανώσεων, θα πραγματοποιήσει δίωξη ημίαιμων, μη δεσποζόμενων, χοίρων και αγριόχοιρων με τη χρήση κυνηγετικών όπλων.

Η δράση γίνεται σε εφαρμογή σχετικής απόφασης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που αφορά τον έλεγχο των πληθυσμών ημίαιμων, μη δεσποζόμενων, χοίρων και αγριόχοιρων σε συνδυασμό με τη λήψη μέτρων πρόληψης για την αφρικανική πανώλη των χοίρων.

Η Διεύθυνση Δασών Ροδόπης ενημερώνει τους πολίτες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αυτή, ότι το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα δεν πρέπει να πλησιάσουν τη συγκεκριμένη περιοχή προς αποφυγή ατυχημάτων και διευκόλυνση της δράσης του συνεργείου.

ΟΡΙΑ ΕΚΤΑΣΗΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ:
Επαρχιακή οδός Νέας Σάντας – Κέχρου, από το ύψος της διασταύρωσης αυτής με τον τρακτερόδρομο «Προβάτων Λόφος», έως το ύψος της διασταύρωσης αυτής με τον τρακτερόδρομο «Καβαλάρης – Ρέμα Οξιάς».

ΒΟΡΕΙΑ:
Διασταύρωση της επαρχιακής οδού Νέας Σάντας – Κέχρου με τον τρακτερόδρομο «Καβαλάρης – Ρέμα Οξιάς» και στη συνέχεια, ακολουθείται ο εν λόγω τρακτερόδρομος με κατεύθυνση βορειοδυτική, μέχρι τη συμβολή αυτού με το ανώνυμο ρέμα που καταλήγει στον οικισμό Μοναστηρίου.

ΔΥΤΙΚΑ:
Από τη συμβολή του τρακτερόδρομου «Καβαλάρης – Ρέμα Οξιάς» με το ανώνυμο ρέμα που καταλήγει στον οικισμό Μοναστηρίου μέχρι τον οικισμό Μοναστηρίου και από εκεί, με κατεύθυνση νοτιοδυτική, επί της ανώνυμης ράχης μέχρι τη συμβολή αυτής με το ανώνυμο ρέμα. Από εκεί, με κατεύθυνση νότια, ακολουθείται το ανώνυμο ρέμα μέχρι τη συμβολή αυτού με τον τρακτερόδρομο «Προβάτων Λόφος».

ΝΟΤΙΑ:
Από τη συμβολή ανώνυμου ρέματος με τον τρακτερόδρομο «Προβάων Λόφος» και στη συνέχεια, με κατεύθυνση ανατολική και νότια, ακολουθείται ο εν λόγω τρακτερόδρομος μέχρι το σημείο διασταύρωσης αυτού με την επαρχιακή οδό Νέας Σάντας – Κέχρου.

Ισχύει η απαγόρευση εντός πόλεων, κωμοπόλεων, χωρίων ή συνοικισμών εν γένει και σε ακτίνα 250 μ. από τις παρυφές αυτών και 150 μ. από μεμονωμένες κατοικίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ