ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Περιοδεία Κούλογλου στην Αν. Μακεδονία – Θράκη με το ντοκιμαντέρ της Novartis

Ο Ευρωβουλευτής συζήτησε με το κοινό τις πολιτικές παραμέτρους του σκανδάλου, τις δραματικές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία καθώς και την προστασία των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος που έχουν συμβάλει καθοριστικά στην ανάδειξη της υπόθεσης

fonirodopis.gr

Περιοδεία σε πόλεις της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, όπου προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ La Strategia της Ελβετικής Τηλεόρασης για το σκάνδαλο Novartis, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 15-16/2 ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.

Ο Ευρωβουλευτής συζήτησε με το κοινό τις πολιτικές παραμέτρους του σκανδάλου, τις δραματικές  επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, σε εποχές σκληρών μνημονίων καθώς και την προστασία των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος που έχουν συμβάλει καθοριστικά στην ανάδειξη της υπόθεσης.

Στη Χρυσούπολη Καβάλας, στην εκδήλωση που διοργάνωσε  στο Δημοτικό Αμφιθέατρο η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Νέστου, συμμετείχε  η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄Θεσσαλονίκης και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση Δώρα Αυγέρη, αναλύοντας τις προεκτάσεις της υπόθεσης σε σχέση με τη δικαστική διερεύνηση και τους χειρισμούς στην αρμόδια Επιτροπή καθώς και τα ζητήματα ανωνυμίας των προστατευόμενων μαρτύρων. Εξάλλου ο Καθηγητής Οικονομικών Τάσος Καρασαββόγλου ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα του σκανδάλου και τη διακύμανσή τους σε βάθος χρόνου.

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον και τα ερωτήματα του κοινού τόσο στην προβολή που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας στον κινηματογράφο Ολύμπια της πόλης καθώς επίσης και στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης με μεγάλη συμμετοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ