ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις από 17 έως 23 Φεβρουαρίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

Αγαπημένοι φίλοι, η ενέργεια των πλανητών θα κάνει την εβδομάδα πολύ ενδιαφέρουσα,  πώς θα επηρεάσει τον καθένα μας εξαρτάται από τον προσωπικό χάρτη.

Από την Δευτέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθείς, είναι σημαντικό να το ξέρουμε για να αποφύγουμε δυσκολίες και εμπόδια στη ζωή μας.

Ο Ερμής κυβερνά τη πληροφορία, τη διανόηση, τη σκέψη, τα ταξίδια, την εκπαίδευση, τα μέσα επικοινωνίας και ενημέρωσης, τα ραντεβού, το επικοινωνιακό μας προφίλ. Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς θα μας κάνει να έχουμε ανασφάλειες, να αναρωτιόμαστε για τα συναισθήματά μας, για τις ανάγκες μας,  τις ελλείψεις σε ψυχολογικό επίπεδο, κλεινόμαστε στον εαυτό μας και αντιδρούμε υπερβολικά και με γνώμονα τα  συναισθήματα. Είναι καλή περίοδος για ψυχανάλυση, να εξερευνήσουμε περισσότερο τον εσωτερικό μας κόσμο, να καταλάβουμε τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας.

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου ο Ήλιος περνάει στους Ιχθείς και κάνει πιο έντονη την ανάγκη μας  να γινόμαστε εσωστρεφείς, είναι καλό να χρησιμοποιήσουμε τέχνες, διαλογισμό, την δημιουργικότητα μας, για να μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε τα συναισθήματα και να δούμε πώς μπορούμε να διαχειριστούμε κατάστασης της καθημερινότητάς.

Τη Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου ο Δίας στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, δημιουργώντας τις κατάλληλες ευκαιρίες για να κάνουμε σημαντικά βήματα για να πετύχουμε στόχους στη ζωή μας.

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιείταιη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς που μας ανοίγει δρόμους για να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες για την πραγματοποίηση των στόχων μας και να αφήσουμε πίσω το παρελθόν. Τώρα είμαστε πιο έτοιμοι πιο αποφασισμένοι και  μαχητικοί.

ΚΡΙΟΣ

Για σας θα είναι μία εβδομάδα που η σκέψη μπαίνει πολύ βαθιά και φέρνει στην επιφάνεια φόβους του παρελθόντος, απωθημένα που σας ταλαιπωρούν ακόμα. Καλό είναι να είστε δημιουργικοί, να βγάλετε από το μυαλό σας τις σκέψεις και να επαναφέρετε στην πραγματικότητα την καθημερινότητα, να ασχοληθείτε με την τέχνη, τη μουσική, το διαλογισμό, να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό σας. Θα υπάρχει και παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας, ίσως μαθευτεί ένα μυστικό σας. Στον επαγγελματικό χώρο  αυξάνονται υποχρεώσεις και απαιτήσεις  και ίσως νιώθετε πιεσμένοι, αποφύγετε τα μπερδέματα, να είστε όσο μπορείτε σαφείς σε ό τι λέτε και συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Από τις 19 Μαΐου μην εμπλέκεστε σε παρασκήνιο και μην εμπιστεύεστε  άτομα που δεν ξέρετε καλά, γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Αποφύγετε να μπλέξετε τα επαγγελματικά με τα ερωτικά και μη ρισκάρετε μία σοβαρή σχέση, για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας για μία σχέση  του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς θα είναι μία εβδομάδα που θα αναθεωρήσετε και θα επανεξετάσετε  τους στόχους και τις επιθυμίες σας, τη σχέση σας με φίλους και τη συλλογική δουλειά. Θα δείτε αν έχετε πραγματοποιήσει τα όνειρά και τους στόχους σας και θα ετοιμαστείτε για έναν στόχο που είναι σημαντικός για εσάς, είναι ευνοϊκές ημέρες να έρθετε κοντά με έναν φίλο σας που έχετε καιρό να δείτε, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με κάποιον φίλο που είχατε απομακρυνθεί και να ζητήσετε συγνώμη αν χρειαστεί. Θα έχετε τη δυνατότητα, τις ευκαιρίες και την αποφασιστικότητα να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας με γερά και σταθερά βήματα. Από τις 19 Φεβρουαρίουθα είστε πιο κοινωνικοί θα έχετε προσκλήσεις να συναντηθείτε με φίλους, να συμμετέχετε σε ομάδες και συλλογική  δουλειά. Στις 21 Φεβρουαρίου θα έχετε ξαφνικές ευκαιρίες για ένα ταξίδι, να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, να πετύχετε στις σπουδές ή σε ένα νομικό θέμα. Από τις 23 Φεβρουαρίου ίσως συναντήσετε ένα φίλο από το παρελθόν που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας και να εξελιχθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς είναι μία εβδομάδα που σχέσεις και συζητήσεις για  τα επαγγελματικά θέματα μπερδεύονται, θα υπάρχουν παρεξηγήσεις, απογοητεύσεις, προσέχετε τον τρόπο επικοινωνίας,  να είστε όσο μπορείτε πιο σαφής. Πιθανόν να αναθεωρήσετε η να σκεφτείτε αν  η δουλειά που κάνετε σας εκφράζει, αν σας καλύπτει, ίσως να χρειαστεί να κάνετε διορθώσεις. Δεν είναι καλή στιγμή για να αφήσετε τη δουλειά ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Στην αρχή της εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο για εσάς να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους, οικονομικά κληρονομικά, φορολογικά ή δημοσίου. Στις 21 Φεβρουαρίου  διαπραγματεύεστε μυστικά ένα οικονομικό θέμα με επιτυχία, επίσης μπορεί να έχετε μία  ξαφνική επαγγελματική πρόταση. Στις 23 Φεβρουαρίου η Νέα Σελήνη φέρνει εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, ίσως μία νέα πρόταση επαγγελματική που πρέπει να  εξετάσετε καλά  πριν αποφασίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς από τη Δευτέρα ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την επικοινωνία, παρεξηγήσεις και μπερδέματα θα υπάρχουν και στα ταξίδια, είναι μία εποχή που θα  αναρωτιέστε τι θέλετε πραγματικά στη ζωή. Ίσως αλλάξετε τη φιλοσοφία για τη ζωή.  Στα ταξίδια  να είστε  προσεκτικοί για να  αποφύγετε τις ταλαιπωρίες. Στις 21 Φεβρουαρίου θα έχετε μία ξαφνική ευχάριστη εξέλιξη σε μία σχέση, μία συνεργασία, μία φιλία ή συλλογική δουλειά. Από τις 19 Φεβρουαρίου  θα ασχοληθείτε με τα φιλόδοξα σχέδιά σας, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για σεμινάρια, ταξίδια, συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Στις 23 Φεβρουαρίου  η Νέα Σελήνη θα  φέρει  ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, ταξίδια,  επιτυχία στις σπουδές και νομικά θέματα. Αποφύγετε την ένταση με το σύντροφό σας και με συνεργάτες.

ΛΕΩΝ

Για εσάς θα είναι μία εβδομάδα που θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε και να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους, ίσως είστε καχύποπτοι, αντιμέτωποι με τα συναισθήματά σας, με φόβους και ανασφάλειες που κρύβετε μέσα σας. Ίσως να υπάρχουν μπερδέματα, καθυστερήσεις στα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους, αποφύγετε να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση που έχει να κάνει με οικονομικά θέματα. Είναι μία περίοδος που μπορείτε να δείτε βαθιά μέσα σας αν η σχέση που έχετε, σας  καλύπτει αν σας κάνει χαρούμενους. Από τις 19 Φεβρουαρίου μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία με θέματα εργασίας, καθημερινότητας, και υγείας.  Στις 21 Φεβρουαρίου θα έχετε ξαφνικές ευκαιρίες επαγγελματικές, οικονομικές και στις 23  Φεβρουαρίου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για μια νέα πηγή εισοδήματος, αλλά και να αντιμετωπίσετε με επιτυχία ένα θέμα εργασίας ή υγείας. Επίσης μπορεί να έρθει στην επιφάνεια ένα παλιό οικονομικό θέμα που σχετίζεται με τους άλλους και θα χρειαστεί να το ρυθμίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει για εσάς με τον Ερμή ανάδρομο στον έβδομο οίκο σας, θα επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως υπάρχουν παρεξηγήσεις, μπερδέματα. Πιθανόν να έχετε την ανάγκη να αναθεωρήσετε μία σχέση ή μία συνεργασία, να σκεφτείτε εάν αυτό σας καλύπτει και θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Μπορεί να έρθουν στη ζωή σας άτομα από το παρελθόν, μία σχέση ή μία συνεργασία ή κάποιος συνεργάτης, πριν πάρετε αποφάσεις, καλό είναι να το σκεφτείτε καλά. Ξεκινάει μια περίοδος για εσάς που θα είστε πολύ δημιουργικοί, αποφασισμένοι, αισιόδοξοι, θα παρουσιαστούν  ευκαιρίες να κάνετε πραγματικότητα τα δημιουργικά σας σχέδια, τους στόχους σας, ένα ταξίδι, να έχετε επιτυχίες σε σπουδές και νομικά θέματα.  Να ερωτευτείτε, να δημιουργήσετε μία σχέση, μία οικογένεια, μία νέα συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς ξεκινάει μία εβδομάδα που θα έχετε την ανάγκη να αναθεωρήσετε θέματα καθημερινότητας, εργασίας,   διατροφής, αποφύγετε μπερδέματα με άτομα στο χώρο της εργασίας και μη δίνετε σημασία σε ότι ακούτε αυτό το διάστημα γιατί μπορεί να μη έχει βάση πραγματικότητας. Ίσως έχετε μία πρόταση  για μία παλιά εργασία σας. Από τις 21 Φεβρουαρίου θα υπάρχει μία ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικογενειακό, οικονομικό, εργασιακό θέμα και ακόμα και σε ένα θέμα υγείας, καθημερινότητας. Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες για τα άτομα της οικογένειάς, αποφύγετε την ένταση μαζί τους. Η Νέα Σελήνη στις 23 Φεβρουαρίου φέρνει στην επιφάνεια ένα παλιό θέμα εργασίας ή υγείας. Ίσως  και μία νέα πρόταση εργασίας ή μία εξέλιξη σε θέματα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας η εβδομάδα ξεκινάει με τον ανάδρομο Ερμή να κινείται στον οίκο των ερωτικών σχέσεων, της δημιουργίας και των παιδιών. Θα κάνετε μία ενδοσκόπηση της προσωπικής ζωής, να δείτε αν η σχέση που έχετε τώρα στη ζωή σας καλύπτει, αν τα δημιουργήματα σας,  σας κάνουν χαρούμενους, αν η σχέση με τα παιδιά σας είναι αυτό που επιθυμείτε. ίσως αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας και  προβληματίζεστε για τη σχέση σας. Θα υπάρχουν και επιστροφές σχέσεων από το παρελθόν, πρέπει να σκεφτείτε καλά πριν πάρετε κάποια απόφαση. Από τις 19 θα είστε αισιόδοξοι, πιο αποφασιστικοί και οργανωμένοι για να πετύχετε τους στόχους  και τα όνειρά σας. Θα έχετε ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας, ένα ταξίδι, έναν έρωτα, μία σχέση, μία συνεργασία, αυτό θα εξαρτάται από το προσωπικό σας χάρτη. Ευνοούνται οι επανασυνδέσεις όμως πρέπει να τις σκεφτείτε καλά πριν πάρετε αποφασίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς ξεκινάει μία εβδομάδα που ίσως έχετε μπερδέματα και παρεξηγήσεις με άτομα της οικογένειάς. Ίσως ανακαλύψετε κάτι από τα παλιά και παρεξηγηθείτε με κάποια άτομα της οικογένειάς. Μπορείτε τώρα να έρθετε κοντά και να λύσετε παρεξηγήσεις αν υπήρχαν,  να αναθεωρήσετε και να επανεξετάσετε θέματα οικογενειακά, ακίνητης περιουσίας ή κληρονομιές. Πρέπει να ρυθμίσετε θέματα οικονομικά. Στις 19 και 21 Φεβρουαρίου θα έχετε ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικονομικό, οικογενειακό, εργασιακό θέμα. Ίσως  μία πρωτοπόρο ιδέα σας  να βελτιώσει τα οικονομικά,  την  καθημερινότητα, την διατροφή,  και την υγεία σας. Από τις 23 Φεβρουαρίου ίσως έρθει στην επιφάνεια  μία παλιά  οικογενειακή υπόθεση που πρέπει να συζητήσετε και να ρυθμίσετε. Ίσως υπάρχουν εξελίξεις σε ένα οικογενειακό θέμα ή ακίνητης περιουσίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινάει για εσάς μία εβδομάδα που ίσως υπάρχουν εμπόδια, καθυστερήσεις στα ταξίδια, στο εμπόριο, στην επικοινωνία, μπερδέματα με αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα, ίσως αναβολή σε κάποια σχέδια σας, είναι καλή στιγμή να έρθετε κοντά με  αγαπημένα πρόσωπα εάν υπάρχει παρεξήγηση. Αποφύγετε να κάνετε νέα ξεκινήματα, αγορές και υπογραφή συμβολαίων. Ο Άρης ο πλανήτης που καθοδηγεί την ενέργεια, τη θέληση και τη φιλοδοξία είναι στο ζώδιό σας, τώρα  έχετε  τη δύναμη, την αισιοδοξία, μπορείτε με αργά και σταθερά βήματα να πετύχετε τους στόχους σας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για ταξίδια, για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να ερωτευτείτε, να κάνετε μία σημαντική σχέση για τη ζωή σας, να εξελίξετε τη σχέση με τα παιδιά σας, να κάνετε μία όμορφη οικογένεια,  να αγοράσετε ένα σπίτι. Αν αποφασίσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι να  ελέγξετε στις αποσκευές, τα εισιτήρια, την ώρα του ταξιδιού για να μην ταλαιπωρηθείτε, να είστε προσεκτικοί και στον τρόπο που οδηγείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή ανάδρομο στο δεύτερο οίκο σας έχετε να αντιμετωπίσετε οικονομικά θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν, σας ανησυχεί και η ασφάλειά σας,  δεν είναι καλή στιγμή να κάνετε οικονομικές συναλλαγές ή επενδύσεις και να πάρετε αποφάσεις για οικονομικά θέματα, μπορείτε να ζητήσετε κάποια χρήματα που σας οφείλουν. Θα νιώθετε πίεση ψυχική και σωματική, θα έχετε όμως και ευκαιρίες να πετύχετε , οικογενειακούς, οικονομικούς, προσωπικούς στόχους και  επιθυμίες σας ενεργώντας μυστικά. Η Νέα Σελήνη για εσάς ίσως φέρνει μια νέα πηγή εισοδήματος ή φέρνει στην επιφάνεια  οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Αποφύγετε να κάνετε οικονομικές συμφωνίες, σημαντικές αγορές,  μην εμπιστεύεστε τα οικονομικά σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας φέρνει ένα διάστημα εσωστρέφειας και προσωπικής αναζήτησης. Ίσως αναθεωρήσετε ότι είχατε στη ζωή μέχρι τώρα και βάζετε νέους στόχους. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις, ετοιμαστείτε και όταν Ερμής ορθοδρομήσει τότε ξεκινήστε τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο σαφείς στις επικοινωνίες,  στις συνάντησής, σε ότι θέλετε να πετύχετε στη ζωή σας. Αποφύγετε αυτό το διάστημα από 17 Φεβρουαρίου μέχρι 10 Μαρτίου νέα ξεκινήματα, σημαντικές συζητήσεις, υπογραφές συμβολαίων. Από τις 21 Φεβρουαρίου θα  έχετε ξαφνικές, όμορφες εξελίξεις για να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας, ένα ταξίδι, συμμετοχή σε ομάδες ή συλλογική δουλειά. Κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας, αποφύγετε σπατάλες και υπερβολές, αποφύγετε επίσης να δίνετε ή να παίρνετε χρήματα αυτό το διάστημα, αποφύγετε να μπλέκετε τους φίλους σας με οικονομικά θέματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ