ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Κομοτηνή από την COSMOTE

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο κατάστημα COSMOTE

fonirodopis.gr

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη χρήση των σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, θα πραγματοποιήσει η COSMOTE στο κατάστημά της στην Κομοτηνή (Παρασίου 2), την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της δράσης #GrowYourBusiness.

Τα δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια #GrowYourBusiness πραγματοποιούνται σε επιλεγμένα καταστήματα COSMOTE σε όλη την Ελλάδα. Ήδη την περασμένη χρονιά πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία σεμινάρια στην Μυτιλήνη, την Κόρινθο, τον Βόλο,  την Καβάλα και τις Σέρρες με τη συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων, ενώ στις 27 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα σεμινάριο, αυτή τη φορά στην Καρδίτσα.

Στα εκπαιδευτικά σεμινάρια, που φιλοξενούνται στα καταστήματα COSMOTE, έμπειροι εισηγητές -σε συνεργασία με την OTEAcademy– ενημερώνουν τους επαγγελματίες για τις σύγχρονες τάσεις στο ψηφιακό περιβάλλον και τις αλλαγές στις συνήθειες των καταναλωτών, ενώ τους εκπαιδεύουν στη χρήση του digital marketing και την καλύτερη διαχείριση της ψηφιακής τους παρουσίας, προκειμένου να αναπτυχθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή online για το σεμινάριο στην Κομοτηνή, αλλά και να ενημερωθούν γενικότερα για τον προγραμματισμό των δωρεάν σεμιναρίων, στο growyourbusiness-digitaltraining.gr.

Μέσα από τις δράσεις της πρωτοβουλίας #GrowYourBusiness, η COSMOTE στηρίζει την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ