ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στυλιανίδης: «Στο βωμό του εθνικισμού δηλητηριάζουν τις σχέσεις των σύνοικων στοιχείων»

«Θα βρουν πολύ κλειστές πόρτες μπροστά τους», σημειώνει με νόημα ο Βουλευτής Ροδόπης – Να κηρυχθεί έκπτωτος από το αξίωμα του και να του αφαιρεθεί η ιθαγένεια, ζητά για τον Δήμαρχο Ιάσμου η Ελληνική Λύση – «Σε διατεταγμένη υπηρεσία υπέρ της Τουρκίας», λέει ο ΛΑΟΣ

fonirodopis.gr

Θέση για το εθνικιστικό ντελίριο του Οντέρ Μουμίν πήρε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μιλώντας στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου.

Ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ έκανε λόγο για προσπάθεια δηλητηρίασης των σχέσεων των σύνοικων στοιχείων στο «βωμό ενός περίεργου εθνικισμού».

«Αν κάποιοι θέλουν στο βωμό ενός περίεργου εθνικισμού να δηλητηριάσουν τις σχέσεις των σύνοικων στοιχείων και να εργαλειοποιήσουν τη μουσουλμανική μειονότητα θα βρουν πολύ κλειστές πόρτες μπροστά τους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Δείτε το βίντεο στο 32:40

Εκτός του Βουλευτή Ροδόπης, αντιδράσεις υπήρξαν επίσης από την Ελληνική Λύση και τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

«Έκπτωτος από το αξίωμα του, αφαίρεση ιθαγένειας και πακέτο στη μανούλα που αγαπά… την Τουρκία. Αυτό είναι το σωστό. Αλλά ποιος θα το κάνει; Η Νέα Δημοκρατία;», σημειώνει η Ελληνική Λύση ενώ ο ΛΑΟΣ μιλά για «διατεταγμένη υπηρεσία του Δημάρχου Ιάσμου υπέρ της Τουρκίας» καλώντας τον ελληνικό λαό σε εγρήγορση για «αποφυγή δυσάρεστων εξελίξεων».

Η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ