ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στυλιανίδης: «Διαχρονική η στήριξη Παυλόπουλου στους αγώνες μου για τη Θράκη»

«Η παρουσία του ενισχύει την εθνική αυτοπεποίθηση και την προοπτική αυτού του τόπου να διαδραματίσει σημαντικούς ρόλους και στο μέλλον», δήλωσε ο Βουλευτής Ροδόπης υποδεχόμενος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο αρχαίο θέατρο Μαρώνειας

fonirodopis.gr

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης όχι μόνο για την παρουσία του το πρωί της Δευτέρας (10/2) στη Μαρώνεια αλλά και για τη διαχρονική στήριξη σε όλους τους αγώνες του για τη Θράκη.

«Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατριδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

Επισκεφτήκαμε το αρχαίο θέατρο της Μαρωνειας, ξεκινώντας με την υπογραφή του και την υπογραφή της Υπουργού Πολιτισμού κ.Μενδώνη την πρωτοβουλία να το εντάξουμε στα μνημεία που προστατεύονται από την UNESCO ως παγκόσμια κληρονομιά.

Τέλος τον αποχαιρετίσαμε από τις καινούριες Κατασκηνωσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο, όχι μόνο για την παρουσία και τη διαχρονική του στήριξη σε όλους τους αγώνες μου για τη Θράκη αλλά και για τα θερμά λόγια που είπε δημόσια για μένα», σχολίασε σχετικά ο Βουλευτής Ροδόπης.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είπε: «Είναι ξεχωριστή τιμή και χαρά να υποδεχόμαστε τον πρώτο πολίτη της χώρας, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, σε αυτό το εμβληματικό μνημείο, το αρχαίο θέατρο Μαρώνειας. Θυμίζει τη διαχρονική παρουσία του ελληνικού πολιτισμού, αναδεικνύει τις σύγχρονες προσπάθειες για σύνδεση με την ιστορική μας ρίζα και ενισχύει την εθνική αυτοπεποίθηση, την πίστη στην ελληνική πολιτιστική ταυτότητα και την προοπτική αυτού του τόπου να διαδραματίσει σημαντικούς ρόλους και στο μέλλον. Τον ευχαριστώ πολύ για την παρουσία του και αυτόν και την Υπουργό Πολιτισμού και συνεχίζουμε τον αγώνα για να πετύχουμε περισσότερα».

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη Παυλόπουλου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ