ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Δεν προσμετρώνται οι απουσίες μαθητών λόγω εποχικής γρίπης

Ενημέρωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής – Οι μαθητές θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση νοσοκομείου ή γιατρού που να πιστοποιεί την ασθένεια

fonirodopis.gr

Οι απουσίες μαθητών από τα μαθήματα που οφείλονται στην έξαρση της εποχικής γρίπης καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται, σύμφωνα με ενημέρωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής.

Αναλυτικά:

«Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου: Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται οι απουσίες από τα μαθήματα μαθητών/τριών έως πέντε (5) εργάσιμων ημερών που οφείλονται στην έξαρση της εποχικής γρίπης, από τον Ιανουάριο 2020 έως και τον Μάρτιο 2020. Η απόφαση αυτή εκδίδεται κατόπιν αιτήσεως και με την προσκόμιση από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες πρόσφατης βεβαίωσης δημόσιου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη γιατρού, που να πιστοποιεί την εν λόγω ασθένεια και τη διάρκεια της. Θα πρέπει στην προσκομισθείσα βεβαίωση-γνωμάτευση δημόσιου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη γιατρού να αναγράφεται ρητά ότι η ασθένεια είναι η εποχική γρίπη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ