ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις από 10 μέχρι 16 Φεβρουαρίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία εβδομάδα που θα  έχετε καλή διάθεση, κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, για την εμφάνιση, το ντύσιμό σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε μία δίαιτα ή κάποιο χόμπι για να βελτιώσετε το σώμα  και τη φυσική σας κατάσταση. Είστε γοητευτικοί και μαγνητίζετε τους άλλους, θα είναι εύκολο για σας να εκφράζετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει και θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις. Θα σας απασχολήσουν  θέματα υγείας, καθημερινότητας, εργασίας,  μυστικές συζητήσεις για θέματα που σας απασχολούν,  που σχετίζονται με σχέσεις, συνεργασίες και θέματα της καθημερινότητας. Από το  τέλος της εβδομάδας υποχρεώσεις και απαιτήσεις από τον επαγγελματικό τομέα αυξάνονται, να κρατάτε χαμηλούς τόνους γενικότερα. Οι ελεύθεροι  επαγγελματίες μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες και να διεκπεραιώσουν με επιτυχία  θέματα επαγγελματικά που τους απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είναι μία εβδομάδα που έχετε την ανάγκη να προσφέρετε την αγάπη και την  φροντίδα σας στα αγαπημένα πρόσωπα και στα παιδιά σας, από την άλλη  συναισθηματικά νιώθετε εσωστρεφής, ότι δεν είστε έτοιμοι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο, στον εργασιακό χώρο, που σας ενδιαφέρει.  Ίσως  κάποιοι σκέφτονται να έρθουν κοντά σε μία σχέση από το παρελθόν. Από το τέλος της εβδομάδας θα έχετε ξαφνικές ευκαιρίες να οργανώσετε ένα ταξίδι, να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας, να βρείτε λύσεις σε θέματα σπουδών, νομικά θέματα, να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις και στον τρόπο που οδηγείτε για  να μην μπλέκετε με το νόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια εβδομάδα που θα είστε κοντά με φίλους, ομαδικές δραστηριότητες, έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε, να γνωρίσετε ένα άτομο, πιθανόν  να δημιουργηθεί μία σχέση με ένα άτομο που θα γνωρίσετε από το φιλικό σας περιβάλλον ή κάποια φιλιά σας εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Είναι ευνοϊκές μέρες για να συζητήσετε και να ρυθμίσετε θέματα επαγγελματικά και  οικογενειακά. Από το τέλος της εβδομάδας και μετά μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα ή σε εκκρεμότητες οικονομικές που σχετίζονται με τους άλλους, τράπεζες, δάνεια, κληρονομικά,  φορολογικά. Φροντίστε την ψυχική σας υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη, θα γνωρίζετε άτομα σημαντικά στον επαγγελματικό χώρο που θα βοηθήσουν την εξέλιξη σας. Μπορείτε να βελτιώσετε τον επαγγελματικό σας χώρο, την κοινωνική σας εικόνα, απόφυγε τα  περιττά έξοδα. Είναι μια περίοδος που μπορεί να αποφασίσετε για ένα γάμο ή να σταθεροποιήσετε μία σχέση, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο που ίσως βρίσκεται στο ίδιο επαγγελματικό χώρο με εσάς. Από τις 16 Φεβρουαρίου έχετε επιτυχία σε μία σχέση ή μία συνεργασία που ίσως δεν περιμένατε.

ΛΕΩΝ

Θα είναι μία εβδομάδα ερωτική, με ευκαιρίες να ταξιδεύετε, να συναντήσετε άτομα που είναι μακριά.  Ίσως γνωρίζετε ένα άτομο από εξωτερικό ή που είναι διαφορετικό από εσάς. Οι μέρες συνιστούν να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους, μην εμπιστεύεστε τα οικονομικά σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Από το τέλος της εβδομάδας θα έχετε πολύ φόρτο εργασίας, πρέπει να αποφύγετε τη πίεση και το άγχος. Ξαφνικές ευκαιρίες θα φέρουν λύσεις σε θέματα υγείας, εργασίας  ή καριέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο, δεν είστε έτοιμοι ακόμα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως έρχεστε κοντά με ένα άτομο πού είστε και κοντά συναισθηματικά και σας απασχολούν τα ίδια θέματα. Ίσως έχετε την ανάγκη να έρθετε κοντά με ένα άτομο από το παρελθόν. Μπορείτε τώρα να συζητήσετε και να προωθήσετε θέματα σχέσεων, συνεργασιών  και να προωθήσετε τα  καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Είστε δυνατοί, έχετε οργάνωση, αυτοπεποίθηση, από τις 16 Φεβρουαρίου θα έχετε ξαφνικές ευκαιρίες και δυνατότητες να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να ρυθμίσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα,  να κάνετε ένα ταξίδι που επιθυμείτε για την εξέλιξη σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα είναι μία εβδομάδα που θα σας απασχολήσουν σχέσεις, συνεργασίες, παίρνετε σημαντικές αποφάσεις.  Συναισθηματικά έχετε την ανάγκη να εκφράσετε την αγάπη σας στο σύντροφό σας ή σε ένα συνεργάτη. Οι αδέσμευτοι  θα βρουν τον έρωτά τους μέσα σε μία συνεργασία ή με ένα άτομα που τους συνδέουν τα οικονομικά.  Εννοήστε  να ρυθμίσετε και να συζητήσετε για θέματα καθημερινότητας, υγείας, εργασίας. Από το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να βρείτε λύση για ένα θέμα οικογενειακό, οικονομικό που σχετίζεται με τράπεζες, κληρονομιές, φορολογικά ή να κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού,  θα έχετε και υποχρεώσεις σε άτομα της οικογένειάς. Από τις 16 Φεβρουαρίου ίσως έρθουν στην επιφάνεια παλιές υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το σύντροφό σας, μία συνεργασία  και με την οικογένεια, θα χρειαστεί να τα διαχειριστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για εργασία, για να βελτιώσετε τα οικονομικά,  τη καθημερινότητά  και θέματα υγείας. Στα συναισθηματικά έχετε την ανάγκη να εκφράσετε την αγάπη σας, το ενδιαφέρον σας  για ένα άτομο που βρίσκεται στον ίδιο χώρο εργασίας με σας. Είναι μέρες ρομαντικές, δημιουργικές, ερωτικές, μπορείτε να φλερτάρετε, να συζητήσετε θέματα με τα παιδιά, να προωθήσετε τα ταλέντα σας. Από τις 16 Φεβρουαρίου θα είστε πιο οργανωτικοί, αποφασισμένοι, και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να προωθήστε τα σχέδιά σας, να εκφραστείτε ελεύθερα, να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα βοηθήσει στην εξέλιξη σας. Να  βρείτε  λύσεις  που σχετίζονται με αδέρφια, με αγαπημένα πρόσωπα, με μία σχέση ή συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς θα είναι μια αισιόδοξη, ερωτική εβδομάδα που μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναισθηματικές και ερωτικές επιθυμίες, να περάσετε όμορφα με τα παιδιά σας, να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε. Θα έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις. Έχετε  συναντήσεις, συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς για να τακτοποιήσετε οικογενειακά, κληρονομικά, θέματα  ακίνητης περιουσίας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου  ασχοληθείτε για να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Από τις 16 Φεβρουαρίου ευνοείστε για να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος που θα σας  βελτιώσει τα οικονομικά σας, μία νέα εργασία, βελτίωση σε θέματα καθημερινότητας και υγείας. Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας γιατί πιθανόν να έχετε έξοδα που δεν περιμένετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς θα είναι μία εβδομάδα που θα έρχεστε κοντά με άτομα της οικογένειάς, θα τους εκφράσετε την αγάπη σας,  μπορείτε να κάνετε μία ανανέωση του χορού του σπιτιού σας. Θα έχετε ευχάριστες συζήτησες, συναντήσεις, ειδήσεις με  αδέλφια  και αγαπημένα πρόσωπα,  να αποφασίσετε να σχεδιάσετε ή να ρυθμίσετε  τα νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε. Από τις 16 Φεβρουαρίου θα έχετε αισιοδοξία, δύναμη, πειθαρχία, αποφασιστικότητα για να πραγματοποιήσετε τους στόχους, τις επιθυμίες, τα δημιουργικά σας σχέδια, ακόμα και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις. Μην παραμελείτε να ρυθμίσετε και να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς θα είναι μία όμορφη εβδομάδα, θα είστε κοντά με αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα, θα βελτιώσετε τη σχέση μαζί τους, θα οργανώσετε ταξίδια, εκδρομές, θα μπορέσετε με όμορφο τρόπο να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Θα έχετε  τη δυνατότητα, το θάρρος για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι μέρες που πρέπει να συζητήσετε και να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις. Από της 16 Φεβρουαρίου μπορείτε με μυστικό τρόπο να προωθήσετε και να πετύχετε τους στόχους σας που έχουν να κάνουν με θέματα υγείας, εργασίας και καθημερινότητας. Προσπαθήστε αυτό το διάστημα να αποφύγετε το άγχος, μην μπλέκετε σε παρασκήνιο και να ξεκουραστείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τα οικονομικά σας, ίσως με μια νέα πηγή εισοδήματος ή παίρνοντας κάποια χρήματα που σας καθυστερούσαν,  αποφύγετε να κάνετε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα. Έχετε αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο που  σας ενδιαφέρει και είναι ευκατάστατο. Έχετε τη δυνατότητα  να κάνετε συναντήσεις, συζητήσεις για να προωθήσετε προσωπικά θέματα που σας απασχολούν. Από τις 16 Φεβρουαρίου θα είστε κοινωνικοί, κοντά με φίλους, θα δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες, θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Από τις 16 Φεβρουαρίου θα είστε κοινωνικοί, θα βγείτε με φίλους θα δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες, θα οργανωθείτε και θα προωθήσετε τα σχέδια και τις επιθυμίες σας, θα  οργανώσετε ταξίδια και θα ετοιμαστείτε για νέα ξεκινήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ