ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ από τους Δήμους της Ροδόπης

Από την Τρίτη 11 έως και την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, κατά τις ώρες 9:00 – 14:30

fonirodopis.gr

Ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης καθώς και οι εταίροι Δήμοι Αρριανών, Ιάσμου και Μαρωνείας-Σαπών ανακοινώνουν ότι την Τρίτη 11/02/2020, την Τετάρτη και Πέμπτη 12/02/2020 & 13/02/2020 ώρα 9:00 – 14:30 θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής.

Σημεία διανομής είναι:

για τον Δήμο Κομοτηνής – το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γ. Μαρασλή 1),

για τον Δήμο Αρριανών – για τους οικισμούς της Δ.Ε. Φιλλύρας στο Δημοτικό κατάστημα Φιλλύρας, για τους οικισμούς της Δ.Ε. Αρριανών στο δημοτικό κατάστημα Αρριανών, για τους οικισμούς της Δ.Ε. Κέχρου στο Δημοτικό κατάστημα Κέχρου, και για τους οικισμούς της Δ.Ε. Οργάνης αντίστοιχα στο Δημοτικό κατάστημα Οργάνης, για τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών – για τη Δ.Ε. Σαπών ο χώρος της αποθήκης της πρώην Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού στις Σάπες, για τη Δ.Ε. Ξυλαγανής ο χώρος του αμαξοστασίου (απέναντι από το στρατόπεδο) στην Ξυλαγανή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ