ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ

Κλειστά τα σχολεία σε Κέχρο και Οργάνη λόγω έντονης χιονόπτωσης

Προσπάθειες των συνεργείων του Δήμου Αρριανών να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο – Καλούνται οι οδηγοί να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

fonirodopis.gr

Από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (4/2) ξεκίνησε ιδιαίτερα έντονη χιονόπτωση στις Δημοτικές Ενότητες Κέχρου και Οργάνης του Δ. Αρριανών.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των μηχανημάτων έργου και λοιπών οχημάτων του Δήμου για να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο στις περιοχές και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η δυνατότητα μετακίνησης των δημοτών.

Ταυτόχρονα το εκχιονιστικό όχημα (αλατιέρα) του Δήμου επιχειρεί ήδη στο οδικό δίκτυο της περιοχής και θα συνεχίσει για όλη την διάρκεια της ημέρας.

Με απόφαση του Δημάρχου Αρριανών κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διεκόπη η λειτουργία των σχολικών μονάδων στις Δημοτικές Ενότητες Κέχρου και Οργάνης για την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση, παγετός, ολισθηρότητα).

Ο Δήμος εφιστά την προσοχή στους δημότες και στους επισκέπτες της περιοχής, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας μέχρι την ομαλοποίηση της κατάστασης. Η πρόσβαση στις ΔΕ Οργάνης και Κέχρου γίνεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ