ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ν. Μενεξίδης: «Αφιέρωσα τη ζωή μου στην ΕΛ.ΑΣ. με αξιοπρέπεια, τιμιότητα, σεβασμό και δοτικότητα»

Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Αντιστράτηγου ε.ο.θ. ο οποίος κρίθηκε τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου ευδόκιμα τερματίσας τη σταδιοδρομία του από το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων

fonirodopis.gr

Το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ. έκρινε τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου ευδόκιμα τερματίσας τη σταδιοδρομία του τον Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ Νικόλαο Μενεξίδη, ο οποίος προάγεται στο βαθμό του Αντιστράτηγου εκτός οργανικών θέσεων (ε.ο.θ.) και του απονέμεται ο τίτλος του Επίτιμου της θέσης που κατείχε.

Ο ίδιος στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους συναδέλφους του για την αμέριστη υποστήριξη τους αλλά και στις αρχές της Περιφέρειας ΑΜΘ για την άριστη συνεργασία και συμπαράσταση τους στο έργο της Αστυνομίας.

Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του κ. Μενεξίδη:

«Σήμερα κλείνει ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου, το οποίο αφιέρωσα στην Ελληνική Αστυνομία με αξιοπρέπεια, τιμιότητα, σεβασμό και δοτικότητα.

Έφτασα ως εδώ έχοντας συνοδοιπόρους όλους τους συναδέλφους μου ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως, οι οποίοι μου παρείχαν  αμέριστα την υποστήριξή τους με την εργατικότητα και το φιλότιμό τους και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά γι’ αυτό, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουν να πράττουν το ίδιο, στη μεγάλη προσπάθεια για ένα καλύτερο και ασφαλές περιβάλλον της Χώρας μας.

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τις θρησκευτικές, πολιτικές, δικαστικές και στρατιωτικές Αρχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και την συμπαράσταση τους στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων και τη συνεργασία μας.  

Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου για την κατανόηση και την συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ