ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 3 έως 9 Φεβρουαρίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

ΚΡΙΟΣ

Θα είναι για εσάς μία εβδομάδα που μέσα από μυστικές συζητήσεις θα έχετε απρόσμενες ειδήσεις και πληροφορίες για να βρείτε λύσεις σε θέματα οικονομικά,  επαγγελματικά και καριέρας. Μπορείτε να βασιστείτε σε κάποιο φίλο σας για σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις επαγγελματικές ευκαιρίες  και να φτιάξετε το κοινωνικό σας προφίλ. Αποφύγετε το παρασκήνιο πού πιθανόν να σας μπλέξει σε καταστάσεις όχι ευχάριστες. Μπορείτε τώρα να βελτιώσετε ή να σταθεροποιήσετε μία σχέση ή συνεργασία. Από τις 7 Φεβρουαρίου ξεκινάει μια ερωτική περίοδος  για εσάς με εκπλήξεις, νέες γνωριμίες, ευκαιρίες για εργασία, σχέσεις και συνεργασίες που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για  εσάς θα είναι μία εβδομάδα με πολλές συναντήσεις με φίλους, προσκλήσεις κοινωνικές σε ομάδες, απρόσμενες συναντήσεις, ευχάριστες ειδήσεις, εκπλήξεις. Ευνοείστε να σταθεροποιήσετε μία σχέση  φιλική ή αισθηματική, να προωθήσετε τα δημιουργικά, επαγγελματικά σας σχέδια ή να κάνετε ένα ταξίδι για την εξέλιξη σας ή για επαγγελματικούς λόγους.  Η συμμέτοχη σε μία ομάδα   θα σας βοηθήσει σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο. Από τις 7 Φεβρουαρίου θα διεκδικήσετε με μυστικό τρόπο ένα άτομο που βρίσκεται στο εργασιακό σας περιβάλλον ή στην καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να διεκπεραιώσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες με τρίτους και αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Την Κυριακή ίσως έρθει στην επιφάνεια ένα επαγγελματικό, οικογενειακό θέμα και θα σας προβληματίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τη Δευτέρα έχετε συζητήσεις, συναντήσεις  για επαγγελματικά και  οικογενειακά θέματα με άτομα σημαντικά που θα σας βοηθήσουν. Θα έχετε απρόσμενες επαγγελματικές προτάσεις,  ειδήσεις, καλό είναι να μη τα κοινοποιήσετε. Ευνοείστε να σταθεροποιήσετε μία φιλική σχέση ή να κάνετε μία  οικονομική επένδυση, να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό, οικονομικό στόχο σας, να κάνετε ένα ταξίδι μακρινό,  να ασχοληθείτε με σπουδές, πτυχία, νομικά θέματα. Από τις 7 Φεβρουαρίου θα είστε πολύ κοινωνικοί, πολλές προτάσεις από φίλους, ομάδες, θα γνωρίσετε νέα άτομα. Ο έρωτας ευνοείται και είναι πιθανόν να δημιουργήσετε μία σχέση με άτομα που θα γνωρίζετε από το φιλικό σας περιβάλλον ή  κάποια φιλία σας να εξελίσσεται σε ερωτική σχέση. Στη σχέση σας με το σύντροφο ή με συνεργάτες να έχετε χαμηλούς τόνους, να μην έρχεστε σε σύγκρουση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς ξεκινάει η εβδομάδα με  απρόσμενες εξελίξεις σε  θέματα που έχουν να κάνουν με τους στόχους, σπουδές, νομικά θέματα.  Ίσως ξαφνικά έρθει η ευκαιρία  να κάνετε ένα ταξίδι που επιθυμείτε. Εάν νιώθετε ασφάλεια, μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα γάμο ή μία συνεργασία. Μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά θέματα. Στην καθημερινότητα θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, αποφύγετε την ένταση με άτομα στο χώρο της εργασίας  και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε για να προστατεύσετε την υγεία σας. Από της 7 Φεβρουαρίου μπορείτε να βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα,  να προωθήσετε και να πετύχετε τους επαγγελματικούς στόχους, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει στον επαγγελματικό χώρο. Τέλος της εβδομάδας ίσως έρθει στην επιφάνεια ένα οικονομικό θέμα και σας προβληματίζει.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα για εσάς  παρουσιάζει ευκαιρίες για απρόσμενες συναντήσεις, συζητήσεις που ίσως γίνονται με μυστικό τρόπο, εξελίξεις σε θέματα οικονομικά, επαγγελματικά, προτάσεις επαγγελματικές. Από τις 7 Φεβρουαρίου εννοείστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου για νέες γνωριμίες, ταξίδια, επιτυχία στις σπουδές, πτυχία,  σε νομικά θέματα. Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου θα υπάρχουν ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε έναν στόχο σας που έχει να κάνει με ένα οικονομικό θέμα, μία σχέση ή μία συνεργασία. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μπορείτε να σταθεροποιήσετε ένα θέμα υγείας, κληρονομικά – οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους, να επισημοποιήσετε μία σχέση που ίσως κρατούσατε μυστική για διάφορους λόγους. Στο τέλος της εβδομάδας  ένα θέμα που έχει να κάνει με σχέσεις ή συνεργασίες  θα σας προβληματίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς των πρώτων ημερών θα υπάρχουν ξαφνικές ειδήσεις, συναντήσεις, ευχάριστες που έχουν να κάνουν με μία σχέση, μία συνεργασία, με σπουδές, πτυχία, νομικά θέματα, νέες γνωριμίες. Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου, ευνοείτε η πραγματοποίηση των στόχων σας, για ένα δημιουργικό σας σχέδιο,  ένα παιδί, μία εργασία,  ένα θέμα υγείας, μία σχέση μία συνεργασία, είναι μία περίοδος πολύ ευχάριστη, σημαντική για τη ζωή σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορείτε να σταθεροποιήσετε ή να  επισημοποιήσετε μία σχέση, να κάνετε μία οικονομική συμφωνία  ή συνεργασία. Να είστε προσεκτικοί  με τα άτομα της οικογένειάς, να αποφύγετε την ένταση μαζί τους, να είστε προσεκτικοί σε μικρό ατυχήματα στο χώρο του σπιτιού και βλάβες. Στο τέλος της εβδομάδας ίσως έρθει στην επιφάνεια ένα θέμα εργασίας ή  υγείας.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς των πρώτων ημερών θα υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις  για θέματα εργασίας, υγείας, καθημερινότητας, νέες πληροφορίες, ειδήσεις, προτάσεις επαγγελματικές. Ευχάριστες, απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους, κληρονομίες,  φοροαπαλλαγές  που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, θα  ασχοληθείτε με τον έρωτα, με τη ζωή, με τα παιδιά, μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα ένα δημιουργικό σας σχέδιο,  μία εργασία, να  δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια. Ίσως να αποκτήσετε και ένα δικό σας σπίτι με  τη βοήθεια της οικογένειας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου  να προσφέρετε τη βοήθειά σας στα άτομα της οικογένειας, να έρθετε κοντά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, εάν υπάρχουν διαφορές μαζί τους, να αποφύγετε την ένταση με αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα και να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς των πρώτων ημερών έχετε έμπνευση, δημιουργικότητα, ξαφνικές ειδήσεις, απρόσμενες συναντήσεις, γνωριμίες, που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να πάρετε αποφάσεις για μία σχέση, μία συνεργασία, για ένα επαγγελματικό σας θέμα. Από τις 7 Ιανουαρίου θα είστε πιο αισιόδοξοι στην καθημερινότητα, θα έχετε προτάσεις για εργασία, βελτίωση σε θέματα υγείας,  ξαφνικές γνωριμίες και  ίσως δημιουργείται ένας έρωτας με ένα άτομα στο χώρο της εργασίας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα τις ιδέες, τους στόχους σας, να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια, να κάνετε ταξίδια, εκδρομές, μαθήματα, σεμινάρια που θα βοηθήσουν για την εξέλιξη σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου επιμένετε στους στόχους σας και τις ιδέες σας, να είστε κοντά  στα αδέλφια και τα αγαπημένα πρόσωπα που ίσως χρειάζονται τη βοήθειά σας. Στο τέλος της εβδομάδας ίσως σας απασχολήσει ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό θέμα πού θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς των πρώτων ημερών οι μέρες ευνοούν οικογενειακές συζητήσεις που θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις θέματα ακίνητης περιουσίας. Ευχάριστες εκπλήξεις θα έχετε  σε μία σχέση, μία συνεργασία και σε ένα θέμα υγείας. Από τις 7 Φεβρουαρίου ξεκινάει μια περίοδος  αισιοδοξίας, δημιουργικότητας,  ερωτισμού. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναισθηματικές και ερωτικές σας επιθυμίες. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε να επιτύχετε οικονομικούς στόχους, να τακτοποιήσετε με ευκολία καθημερινές εκκρεμότητες, να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι ή μία σημαντική αγορά. Εσείς στο τρίτου δεκαήμερου μπορείτε τώρα να σταθεροποιήσετε ένα οικονομικό θέμα με τη βοήθεια της οικογένειας ή να πάρτε μια σημαντική απόφαση για ένα ακίνητο, αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις, εκπλήξεις, ξαφνικές ειδήσεις, μια νέα γνωριμία,  σημαντική για τη ζωή σας. Από τις 7 Φεβρουαρίου θα ασχοληθείτε πιο πολύ με το σπίτι και με τη φροντίδα αγαπημένων ατόμων της οικογένειας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε τώρα να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να κάνετε μία σημαντική οικονομική συμφωνία,  νέα ξεκινήματα,  ταξίδια, σεμινάρια για να εξελιχθείτε. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου επιμένετε στους στόχους σας χωρίς να είστε αυστηροί με τους άλλους γύρω σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα ή κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με τρίτους. Νιώθετε κουρασμένοι ψυχικά και σωματικά, αποφύγετε το άγχος και μην μπλέκετε στο παρασκήνιο πού υπάρχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα κάνετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα, θα υπάρχουν και απρόσμενες ειδήσεις, πληροφορίες,  οικονομική βοήθεια από άτομα της οικογένειας. Ίσως μία ξαφνική κληρονομιά. Από τις 7 Φεβρουαρίου μπορείτε πιο εύκολα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να διεκδικήστε τους στόχους σας, θα είστε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και θα έχετε την βοήθειά τους. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τα οικονομικά σας χρησιμοποιώντας το ένστικτο και τις ιδέες σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας και να κάνετε μία οικονομική συμφωνία. Αποφύγετε την ένταση με φίλους, τις φοβίες και τις ανασφάλειες. Στο τέλος της εβδομάδας θα σας απασχολήσει ένα θέμα που έχει να κάνει με μία σχέση ή μία συνεργασία.

ΙΧΘΕΙΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα  είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, θα εκφράσετε με θάρρος τις σκέψεις, τις ιδέες  και τα προσωπικά σας ζητήματα, θα έχετε απρόσμενες ειδήσεις, συναντήσεις με  αδέλφια και αγαπημένα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ξαφνικές ευκαιρίες για ταξίδια, εκδρομές, συμφωνίες, νέες γνωριμίες. Από τις 7 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, ίσως μία νέα πρόταση εργασίας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε τώρα να προωθήσετε και να πραγματοποιήσετε στόχους και φιλοδοξίες σας, με τη βοήθεια φίλων ή ομάδων. Ισως χρειαστεί να λειτουργήσετε με μυστικούς τρόπους για να πετύχετε τους στόχους σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, σταθεροποιήστε μία σχέση με ένα φίλο, με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, μία οικονομική συμφωνία ή μια σχέση. Η Πανσέληνος ίσως φέρει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα υγείας ή εργασίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ