ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

«Ο Σαββίδης αγόρασε την ΠΑΕ Ξάνθη για να τη σώσει από τους Τούρκους»

Απίστευτες δηλώσεις από το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα, η οποία χαράσσει τώρα και εξωτερική πολιτική και ανακατεύει τα εθνικά θέματα με το ποδόσφαιρο για να δικαιολογήσει την παράνομη πολυϊδιοκτησία – «Ψήφισα να μην υποβιβαστούν για εθνικούς λόγους γιατί η Ξάνθη είναι στην παραμεθόριο. Δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας θέλει να συν-διοικήσει την Θράκη»

fonirodopis.gr

Στην παραδοχή ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει αγοράσει την ΠΑΕ Ξάνθη προχώρησε το μέλος της Επαγγελματικής Επιτροπής Ειρήνη Μαρούπα μιλώντας την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στο Metropolis FM.

Η ίδια ωστόσο προχώρησε ένα βήμα παρακάτω δηλώνοντας ότι παρά την παράνομη πράξη που διαπίστωσε η ΕΕΑ, η ίδια έκανε τα «στραβά μάτια» και ψήφισε να μην υποβιβαστούν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη καθώς ο Σαββίδης «την πήρε με σκοπό να τη σώσει από τους Τούρκους».

«Ο κ. Αρκούδης με μεγάλη ευκολία εισηγήθηκε την απόφαση να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Εμένα με βρίζουν όλοι οι οπαδοί. Από τον Ολυμπιακό με κατηγορούν ότι πήγα τρεις μέρες για διακοπές στην Ξάνθη. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Και οι φίλαθλοι και οι φίλοι του ΠΑΟΚ και οι φίλοι της Ξάνθης και οι άνθρωποι της Θεσσαλονίκης και αυτοί της Θράκης και οι Μακεδόνες.

Πράγματι ο κύριος Σαββίδης πήρε την Ξάνθη! Προκύπτει από όλα τα στοιχεία του φακέλου κι έτσι αποφάσισα κι εγώ! Εγώ είπα στην Επιτροπή ότι ο κ. Σαββίδης έχει την Ξάνθη, αλλά τους τόνισα να μην επιβαρυνθεί ο ΠΑΟΚ με βαρύτατες ποινές γιατί την πήρε με σκοπό να την σώσει από Τούρκους. Την διεκδικούσε να την αγοράσει ο αρχηγός της Φενέρμπαχτσε από το 2015 και το ομολόγησε ο κύριος Στράτος όταν και είχε χάσει την χορηγία της Skoda ο κύριος Πανόπουλος ο οποίος έψαχνε να ξεφορτωθεί την Ξάνθη. Εγώ όντως βρέθηκα στην Ξάνθη και έβγαλα φωτογραφίες το γήπεδο και το ξενοδοχείο.

Ο κ. Σαββίδης δεν πήρε την Ξάνθη για να νοθεύσει το ποδόσφαιρο. Το δείχνει άλλωστε η κίνησή του να δώσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του (Ουάρντα) στη Λάρισα.

Αυτό που τους τόνισα είναι ότι θα πρέπει να δούμε και τις άλλες καταγγελίες και τα γεγονότα που υπάρχουν για τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν κλαίγομαι σε κανένα ραδιόφωνο. Κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια. Όταν έρχονται οι συνέπειες των αποφάσεών τους κάποιοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας», δήλωσε αναλυτικά η κ. Μαρούπα.

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, η κ. Μαρούπα βγήκε ξανά στον Metropolis FM 95,5 και αποφάσισε να χαράξει εξωτερική πολιτική εκφράζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ την άποψη ότι οι παρανομίες θα πρέπει να δικαιολογούνται και να μένουν ίσως ατιμώρητες αν αυτές γίνονται για «εθνικούς λόγους» επειδή «η Τουρκία θέλει να συνδιοικήσει τη Θράκη».

«Το έκανα για εθνικούς λόγους γιατί η Ξάνθη είναι στην παραμεθόριο. Ο Πανόπουλος ας έπαιρνε  τα ποδαράκια του να έρθει στην εκδίκαση και να διεκδικήσει το δίκιο του. Το θέμα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ξεπερνάει τα όρια, είδατε αυτά που έγιναν στο Καραϊσκάκη; Στο γήπεδο του Ολυμπιακού τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ενώ μετά αποκάλεσε ‘’Ρώσο’’ τον Σαββίδη. Δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας θέλει να συν-διοικήσει την Θράκη. Η κυβέρνηση υιοθέτησε την άποψη μου και ανέστειλε την απόφαση υποβιβασμού των ομάδων λόγω εθνικού διχασμού! Εμένα με δικαιώνει ο Μητσοτάκης με τη χθεσινή ομιλία. Ο δεύτερος λόγος που δεν ήθελα να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ είναι ότι πρέπει να εξεταστεί και ο Ολυμπιακός. Δεν έχει φροντίσει κανένας για τις κατηγορίες προς τον Ολυμπιακό, η κάθαρση πρέπει να γίνει με όλες τις ομάδες, όπως έπεσε ο Βόλος και η Κέρκυρα», τόνισε η κ. Μαρούπα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ