ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις από 27 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο, να μη θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και ίσως έχετε κακή διάθεση και νευρικότητα, νιώθετε απογοητευμένοι από μία σχέση ή μία συνεργασία, από σπουδές ή νομικά θέματα, ή από κάποιο ταξίδι που δεν θα είναι όπως εσείς επιθυμείτε. Καλό είναι αυτό το διάστημα να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, εάν είναι αναγκαίο, να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι υπογράφετε και ότι λέτε για να μη σας εξαπατούν. Μπορείτε να φροντίσετε τώρα για την ψυχική σας υγεία και να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε την υπάρχουσα σχέση σας. Η ανάγκη σας να συναντήσετε ένα άτομο από το παρελθόν θα σας δημιουργήσει σύγχυση.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία εβδομάδα που θα έχετε ρομαντική διάθεση. Ίσως  βλέπετε τώρα ερωτητικά ένα άτομο που βρίσκεται στο φιλικό σας περιβάλλον, να είστε προσεκτικοί γιατί η πραγματικότητα μπορεί να σας απογοητεύσει. Από την άλλη, νιώθετε σύγχυση και απογοήτευση για κάποια όνειρα και στόχους που δεν  πάνε όπως επιθυμείτε. Θα υπάρχει νευρικότητα  σε μία σχέση, με έναν φίλο σας, αποφύγετε εντάσεις, έξοδα και επενδύσεις  και προσέχετε πώς χειρίζεστε την ενέργειά σας, αποφύγετε να μπλέκετε σε σχέσεις από το παρελθόν, θα σας φέρουν απογοήτευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρχουν  συναισθηματικά μπερδέματα, εξαπατήσεις και απογοητεύσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες αλλά και στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθήσετε να κάνετε καλή διαχείριση της κατάστασης και να κρατάτε χαμηλούς τόνους. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Ευνοείστε, έχετε ευκαιρίες,  επωφεληθείτε από  χρήματα συντρόφου, δάνεια, ασφάλιση, κληρονομιές. Τέλος της εβδομάδας έχετε την τάση να απομονωθείτε για λίγο, ξεκουραστείτε και φροντίστε την ψυχική σας υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως ένα ταξίδι να σας φέρει κοντά με ένα άτομο που θα αλλάξει τη ζωή σας,  από την άλλη μπορεί να ερωτευτείτε ένα άτομο που στην πραγματικότητα να μην είναι όπως εσείς το βλέπετε. Στην  καθημερινότητα θα υπάρχει ένταση, πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, μπερδέματα με άτομα στο χώρο της εργασίας, ίσως και για οικονομικούς λόγους,  να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που οδηγείτε, στη διατροφή σας, στα ατυχήματα στο χώρο της εργασίας από την απροσεξία σας και μην κάνετε οικονομικές συναλλαγές και νέα ξεκινήματα. Τέλος της εβδομάδας εννοείται ένα ρομαντικό ταξίδι, να γνωρίσετε ένα άτομο που θα είναι σημαντικό για τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε απογοητευμένοι, εξαπατημένοι από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή παιδί σας, ίσως για λόγους οικονομικούς ή από την κατάσταση που βρίσκονται οι στόχοι κα τα σχέδιά σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε μία απρόσμενη, ευχάριστη εξέλιξη  σε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας. Να προσέχετε την υγεία, τη διατροφή και τις καταχρήσεις. Αν αυτό το διάστημα έχετε διάθεση να εμπλακείτε σε μία κρυφή σχέση πιθανόν να δημιουργήσετε σύγχυση και μπελάδες. Μην κάνετε οικονομικές επενδύσεις και μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία εβδομάδα που θα έχετε ρομαντική διάθεση, θέλετε να ερωτευτείτε, να είστε κοντά με τον σύντροφό σας, από την άλλη θα νιώθετε απογοητευμένοι, εξαπατημένοι από μια σχέση ή συνεργασία, αυτό θα σας κάνει να έχετε ένταση με άτομα της οικογένειάς, προσέχετε μικρά ατυχήματα στο χώρο του σπιτιού.  Ίσως οι αδέσμευτοι,  να νιώθουν ότι το άτομο που τους ενδιαφέρει να μην ανταποκρίνεται στα συναισθήματά τους, στο τέλος της εβδομάδας μπορείτε να καταφέρετε πιο εύκολα αυτό που επιθυμείτε. Ίσως σε ένα ξαφνικό ταξίδι  να γνωρίσετε ένα άτομο που θα αλλάξει τη ζωή σας, ένα άτομο από το εξωτερικό ή διαφορετικό από εσάς

ΖΥΓΟΣ

Θα είναι μία εβδομάδα με πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα, ένταση με αγαπημένα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που θα σας φέρει σύγχυση και απογοήτευση, και με άτομα στο χώρο της εργασίας αλλά και μικρά προβλήματα στην υγεία, ιώσεις ή αλλεργίες. Ίσως ένα άτομο στο χώρο της εργασίας,  που θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας,  δεν ανταποκρίνεται ή δεν νιώθει το ίδιο με εσάς.  Ίσως οικονομικοί λόγοι είναι αυτοί που θα φέρουν σύγκρουση στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα πρόσωπα. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε καινούργια ξεκινήματα για να μην εξαπατηθείτε. Στο τέλος της εβδομάδας θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Προσέχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου υπάρχουν ξαφνικές, απρόσμενες αλλαγές στις σχέσεις και τις  συνεργασίες, άτομα που δεν αξίζουν φεύγουν από κοντά σας και έρχονται νέα άτομα που θα σας εξελίσσουν.Απρόσμενες εξελίξεις έχετε και στο χώρο της οικογένειας και του σπιτιού,  να έχετε χαμηλούς τόνους και να μην είστε προκλητικοί. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας συναισθηματικά αλλά και οικονομικά  γιατί θα δημιουργήσετε προβλήματα στις σχέσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα  και με τα παιδιά σας, και αυτό θα φέρει απογοήτευση και σύγχυση στη ζωή σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου επιμένετε στους στόχους σας, δουλεύετε με οργάνωση και πειθαρχία  για να τους πετύχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις στην καθημερινότητα, την εργασία αλλά και νέα για την υγεία σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου  έχετε ευκαιρίες να βρείτε  νέους τρόπους εισοδήματος, κάνετε σημαντικές αγορές και θα έχετε  οικονομική υποστήριξη από την οικογένεια.   Έχετε αισιοδοξία, δημιουργικότητα, είστε όμως και βιαστικοί και επιπόλαιοι και οικονομικά αλλά και συναισθηματικά, αυτό θα φέρει μπερδέματα, σύγχυση και απογοήτευση  με αγαπημένα πρόσωπα και άτομα της οικογένειας. Να είστε προσεκτικοί και να κρατάτε χαμηλούς τόνους. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου χρειάζεται ακόμα καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου ευνοήστε, έχετε ευκαιρίες να κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα  και να βρείτε νέες πήγες εισοδήματος, έχετε ευκαιρίες να κάνετε σημαντικές αγορές. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, εννοείστε να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Να είστε προσεκτικοί, στις κινήσεις σας από τις 27 μέχρι τις 29 Ιανουαρίου θα υπάρχουν απογοητεύσεις, εξαπατήσεις, αποφύγετε να μπλέκετε σε παρασκήνιο γιατί θα σας φέρει σύγχυση και  απογοήτευση και την ανάγκη να απομονωθείτε. Αποφύγετε τις καταχρήσεις, προσπαθήστε  να ξεκουραστείτε και να προστατεύσετε την υγεία σας.  Ίσως οικονομικοί λόγοι να φέρουν σύγχυση, μπερδέματα στις σχέσεις σας τα αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα. Αποφύγετε αυτό το διάστημα να κάνετε συμβόλαια, υπογραφές και νέα ξεκινήματα γιατί πιθανόν θα εξαπατηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε  απρόσμενες εξελίξεις στο χώρο της οικογένειας, μία μετακόμιση, επανεκκίνηση, ίσως έρχεται ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε με μυστικό τρόπο να προωθήσετε τα σχέδιά σας ή να δημιουργήσετε μία σχέση ή να κάνετε μία οικονομική συμφωνία για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, από την άλλη να είστε πολύ προσεκτικοί, πιθανόν να υπάρχουν απογοητεύσεις και εξαπατήσεις, ίσως άτομα που είναι κοντά σας από το φιλικό περιβάλλον να σας δημιουργούν σύγχυση ή να σας εξαπατήσουν συναισθηματικά αλλά και οικονομικά. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, εννοείστε  στο να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, από την άλλη προσπαθήστε να αποφύγετε φοβίες και  άγχος, προσπαθήστε τις εμπειρίες από το παρελθόν να τις χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου απρόσμενες εξελίξεις με αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα. Έχετε ευκαιρίες να ξεκινήσετε νέα μαθήματα, να κάνετε κάποιο ταξίδι που θα σας βοηθήσει στην εξέλιξη σας, να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και σε νέα ξεκινήματα. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο, να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να κάνετε μυστικές συζητήσεις για σχέσεις και συνεργασίες και για θέματα της οικογένειας.  Ίσως δημιουργήσετε και μία μυστική σχέση. Στις 27 έως και τις 29 Ιανουαρίου ίσως νιώθετε απογοητευμένοι, εξαπατημένοι συναισθηματικά, αλλά και από άτομα στον επαγγελματικό χώρο. Προσπαθήστε εσείς να  είστε ξεκάθαροι σε ότι κάνετε και να σέβεστε τη σχέση σας και τα άτομα κύρους στον  επαγγελματικό σας χώρο. Να είστε προσεκτικοί γιατί θα είστε ευάλωτοι στις ιώσεις, τις αλλεργίες, τις καταχρήσεις, να προσέχετε στην οδήγηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ