ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Σε απέραντο σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί η γέφυρα Μεσοχωρίου

Ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων και ολιγωρία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Σε απέραντο σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί η γέφυρα Μεσοχωρίου από άγνωστους οι οποίοι πετάνε σκουπίδια και μπάζα στο σημείο, όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η περιβαλλοντική και φιλοζωική ομάδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής».

Παρόμοια φαινόμενα με ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων τα οποία μετατρέπουν κατά καιρούς την πόλη και τους οικισμούς σε ένα απέραντο «σκουπιδαριό» έχουμε αναδείξει και στο παρελθόν όμως όπως φαίνεται δυστυχώς η κατάσταση δεν βελτιώνεται εξαιτίας και της ολιγωρίας ή ανεπάρκειας αν προτιμάτε της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση της ομάδας «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής»:

 «TO ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: ΓΕΦΥΡΑ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ;

Εδώ και τρία χρόνια η γέφυρα Μεσοχωρίου, όπως και πολλές άλλες τοποθεσίες εκτός Κομοτηνής, τις οποίες θα φωτογραφίσουμε, έχουν μετατραπεί σε απέραντους σκουπιδότοπους. Τα ποτάμια του νομού ρυπαίνονται ασταμάτητα και τα σκουπίδια καταλήγουν στη θάλασσα, τα τρώνε τα ψάρια και τα φέρνουμε στο στομάχι μας.

Το θέμα είναι ότι δεν γίνεται απολύτως τίποτε για να λυθεί το πρόβλημα. Χρειάζονται πιο πολλοί κάδοι σκουπιδιών; Χρειάζεται τόπος δωρεάν εναπόθεσης μπάζων; Χρειάζονται ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ πρόστιμα και όχι χάιδεμα του κάθε ανάλγητου που ρίχνει τις βρωμιές του όπου βρει;

Εκείνο που χρειάζεται ΑΜΕΣΑ είναι να καθαριστούν όλες οι περιοχές πέριξ της πόλης. Καθαριότητα δεν είναι η κεντρική πλατεία και πέντε κεντρικοί δρόμοι. Που είναι η Υπηρεσία Καθαριότητας;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ