ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Για πρώτη φορά παρουσία του Μητροπολίτη η πίτα των υπαλλήλων του Δήμου Ιάσμου

«Να έχετε μια αγαστή συνεργασία μεταξύ σας και ο Δήμος Ιάσμου να αποτελεί πρότυπο για κάθε Δήμο», η ευχή του Παντελεήμονος – «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα οι δεσμοί αγάπης και σεβασμού που έχουμε αποκτήσει με τον Σεβασμιότατο όλα αυτά τα χρόνια» είπε ο Οντέρ Μουμίν ο οποίος προσκάλεσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη στον Δήμο Ιάσμου

fonirodopis.gr

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Ιάσμου την πρωτοχρονιάτικη πίτα των υπαλλήλων του Δήμου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Οντέρ Μουμίν και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

«Η εργασία του καθενός όταν μπαίνει δίπλα στη διακονία του άλλου δημιουργείται ένα μεγάλο και σπουδαίο έργο. Η ενότητα, και όχι η διχογνωμία και η διχοστασία η οποία μας κατατρώει, είναι εκείνη που βοηθάει και στις ανθρώπινες σχέσεις αλλά και στο να προάγεται ένας τόπος και μια υπηρεσία. Να έχετε μια αγαστή συνεργασία μεταξύ σας, να έχουμε υγεία και ειρήνη και ο Δήμος Ιάσμου και οι Υπηρεσίες του να αποτελούν πρότυπο για κάθε Δήμο», ήταν η ευχή του Μητροπολίτη προς τον Δήμαρχο και τους υπαλλήλους.

Από την πλευρά του ο Οντέρ Μουμίν εξέφρασε την τιμή και την χαρά του για την παρουσία του Μητροπολίτη ενώ απευθυνόμενος προς τον ίδιο είπε πως «οι δεσμοί αγάπης και σεβασμού που έχουμε αποκτήσει μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχιστούν».

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα στην πρώτη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας να παρευρίσκεται και ο Μητροπολίτης, ο ανώτατος θρησκευτικός άρχοντας των χριστιανών συνδημοτών μου», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιάσμου ευχαριστώντας τον μέσα από τα βάθη της καρδιάς του για «τη μεγάλη τιμή που μας έκανε σήμερα».

Παράλληλα, ο Οντέρ Μουμίν αποκάλυψε ότι θα υποδεχθεί ο ίδιος προσωπικά τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο τον ερχόμενο Μάιο στους Κήπους του Έβρου προκειμένου να τον συνοδεύσει στην Κομοτηνή ενόψει των εορτασμών για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Θράκης.

«Τον Μάιο θα υποδεχθούμε τον Πατριάρχη, κι εγώ προσωπικά θα τον υποδεχθώ στους Κήπους Έβρου και θα τον συνοδεύσω, έρχεται και το Άξιον Εστί στην πόλη της Κομοτηνής και τον Γέροντα Συμεών θα τον τιμήσουμε ως επίτιμο δημότη Ιάσμου. Ο Πατριάρχης θα επισκεφθεί τα Φατήργιακα και έχω ζητήσει ήδη από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη να επισκεφθεί και τον Δήμο μας αν το επιτρέψει το πρόγραμμα του θα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Οντέρ Μουμίν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ