ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Ληστεία σε βάρος 20χρονου με την απειλή μαχαιριού στην Κομοτηνή

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 21, 17 και 15 ετών οι οποίοι απέσπασαν από το θύμα το ποσό των 25 ευρώ

fonirodopis.gr

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (23/1) στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 21, 17 και 15 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση ληστείας σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι στην Κομοτηνή.

Ειδικότερα, ο 17χρονος, ο 15χρονος και άλλοι δύο άγνωστοι συνεργοί τους, οι τρεις από τους οποίους είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέγγισαν τον 20χρονο και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από την κατοχή του 25 ευρώ περίπου, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο δράστες, ηλικίας 17 και 15 ετών.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών συνελήφθη και ο 21χρονος, καθόσον όπως διαπιστώθηκε οι υπόλοιποι τέσσερις δράστες έδρασαν κατ’ εντολή του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ