ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

YΓΕΙΑ

Νέοι και νέες γέμισαν την Τράπεζα Αίματος του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου

Σπουδαστές και σπουδάστριες από το Δ. ΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτών και το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής προσήλθαν μαζικά την Τρίτη στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Στο Τμήμα Αιμοδοσίας του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου Κομοτηνής προσήλθαν μαζικά την Τρίτη 21 Ιανουαρίου νέοι και νέες προκειμένου να προσφέρουν εθελοντικά το αίμα τους.

Σπουδαστές και σπουδάστριες από το Δ. ΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτών και το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής έδωσαν το καλό παράδειγμα σε όλους τους υπόλοιπους με το Τμήμα Αιμοδοσίας του «Σισμανόγλειου» να ευελπιστεί να μιμηθούν κι άλλοι νέοι την ενέργεια τους.

«Όταν ένα νέο άτομο σε μια ομάδα δίνει αίμα, τότε αυτόματα εμπνέει τους άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Οι νέοι, αναμφίβολα, επηρεάζονται περισσότερο από τους συνομηλίκους τους. Πρόκειται για το χτίσιμο του μέλλοντος και τη δημιουργία μιας ανθεκτικής βάσης εθελοντών αιμοδοτών, κάνοντας τους ανθρώπους της νεότερης γενιάς να συνειδητοποιήσουν ότι τους χρειαζόμαστε για καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοτικής καριέρα τους. «Εάν ξεκινήσεις να δίνεις εθελοντικά αίμα από τα 18 σου, μπορείς να είσαι ενεργός δότης μέχρι και τα 65 σου». Ένα μπράβο στο Δ.ΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτών ΓΝ Κομοτηνής, που σήμερα γέμισε την αίθουσα αιμοληψιών. Ευελπιστούμε να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και άλλοι νέοι γιατί αποτελούν την δεξαμενή των μελλοντικών αιμοδοτών. Επιπροσθέτως ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Σήμερα η ΝΥ Αιμοδοσίας γέμισε από νέα παιδιά…. σας περιμένουμε ξανά», αναφέρει το Τμήμα Αιμοδοσίας του «Σισμανόγλειου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ