ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις από 20 έως 26 Ιανουαρίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

ΚΡΙΟΣ

Η βδομάδα ξεκινάει με τη διάθεσή να είστε κοινωνικοί, να γνωρίζετε νέους φίλους, έχετε πρωτοπόρες ιδέες, διάθεση να συμμετέχετε σε ομάδες. Από τις 24 Ιανουαρίου να είστε προσεκτικοί, ίσως απρόσμενα γεγονότα να αλλάξουν τη σχέση σας με κάποιους φίλους ή να φέρνουν στην επιφάνεια κάποια γεγονότα που έχετε προκαλέσει εσείς ή οι φίλοι σας. Προσπαθήστε να μην είστε προκλητικοί, να έχετε χαμηλούς τόνους. Αποφύγετε να κάνετε επενδυτικές κινήσεις, σημαντικές αγορές. Εσείς  του τρίτου δεκαήμερου έχετε πολλές ευθύνες, πολλές υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα  και ίσως μεγάλη ανταγωνιστικότητα, πρέπει να δουλεύετε με συνέπεια, μεθοδικότητα για να πετύχετε τους στόχους σας. Στα συναισθηματικά  ίσως σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο που όμως, για κάποιο λόγο, κρατάτε κρυφό, να είστε προσεκτικοί και μην βιάζεστε γιατί μπορεί αυτό που νομίζετε ιδανικό  να μην είναι έτσι στην πραγματικότητα και να πληγωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς ξεκινάει μία εβδομάδα που θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά, η καριέρα και η κοινωνική σας εικόνα. Από τις  24 Ιανουαρίου ευνοούνται νέα ξεκινήματα, απρόσμενες ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα αλλά και ανατροπές. Καλό είναι να μην είστε προκλητικοί, να έχετε χαμηλούς τόνους για να μην εκτεθείτε και έρθετε σε σύγκρουση με άτομα κύρους ή βγάλετε  λάθος συμπεράσματα.  Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε προτάσεις επαγγελματικές, κάνατε οικονομικές συμφωνίες που ίσως σχετίζονται με πνευματικές εργασίες ή με το εξωτερικό, μπορείτε να συζητήσετε  και να έχετε ευχάριστα αποτελέσματα  για σπουδές ή νομικά θέματα ή να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Στα αισθηματικά σας νιώθετε ότι έχετε βρει το άτομο που σας ενδιαφέρει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Μην παραμελήσετε τις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου επιμένετε στους στόχους σας και αν βλέπετε ότι δεν σας εκφράζουν να βάλετε νέους στόχους στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς θα είναι μία εβδομάδα, ένας μήνας, που θα έχετε την ανάγκη  να αυξήσετε τις γνώσεις σας, να κάνετε σεμινάρια, ταξίδια που θα βοηθήσουν να διευρύνετε τους ορίζοντές σας,  να ασχοληθείτε με σπουδές, πτυχία, με εκκρεμότητες  που ίσως έχετε, με δικαστήρια και με νομικά θέματα. Από τις 24 Ιανουαρίου θα έχετε απρόσμενες εξελίξεις στα σχέδιά σας σε θέματα σπουδών, νομικά θέματα, και ευκαιρίες για ταξίδια στο εξωτερικό για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, τώρα οι ιδέες σας το όραμα σας μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας. Θα έχετε προτάσεις και θα κάνετε συζητήσεις για οικονομικά και επαγγελματικά θέματα που ίσως έχουν να κάνουν με εξωτερικό ή πνευματική εργασία. Ευνοείστε οικονομικά από επενδύσεις  χρήματα που έρχονται από το σύντροφό σας, από δάνεια οι κληρονομιές. Στον αισθηματικό τομέα  θα σας απασχολήσει ένα άτομο που είναι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου αποφύγετε φόβους και ανασφάλειες και μη παίρνετε οικονομικά ρίσκα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους. Ίσως θα υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με ομάδες, με φίλους.  Θα σας απασχολήσουν τα συναισθήματά σας, θα βρείτε τον εαυτό σας, θα δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να νιώθετε εσείς καλά μόνοι σας, να βρείτε ένα νέο τρόπο  εισοδήματος, αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και μην εμπιστευτείτε φίλους για οικονομικά θέματα γιατί πιθανόν να απογοητευτείτε. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε τη δυνατότητα για μια νέα σχέση, συνεργασία, ταξίδια στο εξωτερικό, οικονομικές συμφωνίες που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας, μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα γάμο ή μια νέα σχέση. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου νιώθετε πίεση και ίσως είστε εγκλωβισμένοι σε μία σχέση ή συνεργασία, είναι η ώρα να κάνετε ριζικές αλλαγές. Εννοείται ένας ρομαντικός έρωτας σε ένα ταξίδι ή με  ένα άτομο από εξωτερικό. Αποφύγετε την ένταση στην καθημερινότητα και στο χώρο της εργασίας  και να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε για να μην επηρεαστεί η υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα σας απασχολήσουν σχέσεις και συνεργασίες και από τις 24 Ιανουαρίου θα υπάρχουν  απρόσμενες  εξελίξεις. Ίσως γνωρίζετε ένα άτομο που είναι διαφορετικό από εσάς, ίσως κάνετε μια συνεργασία  διαφορετική από αυτή που κάνατε μέχρι τώρα. Ίσως μία σχέση ή συνεργασία που δεν είχε γερές βάσεις να σταματήσει. Πιθανόν η κατάσταση να φέρει νευρικότητα για αυτό προσέχετε να μην είστε προκλητικοί και να έχετε χαμηλούς τόνους. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, είστε δημιουργικοί, μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, έχετε ευκαιρίες για εργασία, για να βελτιώσετε την καθημερινότητά  και την υγεία σας αλλά και την ευκαιρία για να δημιουργήσετε μία σχέση, έναν έρωτα, ίσως με ένα άτομο στο χώρο της εργασίας. Αποφύγετε να μπλέκετε τα οικονομικά σας με τα επαγγελματικά και να υποπέσετε σε πειρασμούς, σε καταστάσεις που δεν έχουν διέξοδο. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου να είστε συνεπείς, οργανωτικοί στην καθημερινότητα και στο χώρο της εργασίας, να προσέχετε και την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου ίσως έρχονται στην επιφάνεια κάποιο θέμα εργασίας ή προβλήματα υγείας και χρειάζεται από σας να βρείτε λύσεις ή να βρείτε νέους τρόπους αντιμετώπισης. Ίσως υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα εργασιακά ή θα ξεκινήσετε μία νέα εργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό, ή εξωτερικοί παράγοντες θα επηρεάζουν την εργασία σας. Εσείς του δεύτερου δεκαήμερου θα είστε κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπα, με συνεργάτες,  εννοείστε να προωθήστε τα δημιουργικά σας σχέδια, να υλοποιήσετε τις ιδέες σας, να πάρετε αποφάσεις για ένα γάμο, για έναν απόγονο, να δημιουργήσετε μία όμορφη ρομαντική σχέση. Προσέχετε μην είστε πιεστικοί με τα άτομα της οικογένειάς, ίσως έχετε  κάποια έξοδα για το σπίτι ή εγκαταστάσεις που γίνονται στο χώρο του σπιτιού.  Εσείς του τρίτου δεκαημέρου να επιμένετε και να είστε σταθεροί στους στόχους, τα σχέδιά σας, μην  τα αλλάξετε, και ξεκινήστε  και κάνετε πραγματικότητα τις νέες ιδέες σας που θα αλλάξουν τι ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας θα υπάρχουν εξελίξεις στον συναισθηματικό τομέα, ίσως έχετε  κουραστεί από μία σχέση που δεν σας εκφράζει πια και είναι η ώρα τώρα να το σταματήσετε, ίσως έρθει στη ζωή σας ένα διαφορετικό άτομο που θα δώσει  άλλο νόημα στη ζωή σας.  Ίσως αλλάξετε ή κάνετε κάτι δημιουργικό, όπως ένα χόμπι. Ίσως μάθετε κάτι για τη σχέση σας ή ένα μυστικό που εσείς έχετε θέλετε τώρα να το βγάλετε  προς τα έξω. Προσπαθήστε να βρείτε  ήρεμο τρόπο να εκφραστείτε. Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ίσως συμβόλαια, συμφωνίες, ευκαιρίες για εργασία αλλά και έξοδα, εννοείται το φλερτ και ένας έρωτας στο χώρο της εργασίας, επίσης θα έχετε στήριξη και βοήθεια από άτομα της οικογένειας και  ευκαιρία να κάνετε μία ανανέωση στο χώρο του σπιτιού ή αλλαγές. Να είστε προσεκτικοί στις  υπογραφές, οικονομικές συμφωνίες για να μη σας εξαπατούν. Να προσέχετε και στην οδήγηση. Να έχετε υπομονή και να δείχνετε την αγάπη σας σε ένα άτομο της οικογένειας που σας έχει ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς θα υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές που θα επηρεάζουν τη σχέση, τις συνεργασίας και το χώρο της οικογένειας.  Ίσως μία αλλαγή στις συνεργασίες  μπορεί να φέρει μία μετακόμιση ή μια απρόσμενη εξέλιξη σε μία σχέση, να φέρει πάλι εξελίξεις στην οικογένεια. Ίσως κάντε τώρα ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα εργασία από το χώρο του σπιτιού. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου ευνοείστε σε νέες γνωριμίες, συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές, να τακτοποιήσετε θέματα ακίνητης περιουσίας και ότι σχετίζεται με οικογενειακά θέματα, να φλερτάρετε, να δημιουργήσετε μία όμορφη ερωτική σχέση, απόφυγε τα περιττά έξοδα. Προσπαθήστε να κάνετε ένα καλό προϋπολογισμό των οικονομικών σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου αποφύγετε να είστε σκληροί με αδέλφια ή αγαπημένα πρόσωπα, κάνετε όμορφες σκέψεις και βάλτε νέους στόχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς θα έχετε απρόσμενες εξελίξεις στην καθημερινότητα. Θα σας απασχολήσουν θέματα καθημερινότητας, επικοινωνίας. Από τις 24 Ιανουαρίου πιθανόν να υπάρχουν ξαφνικές, απρόσμενες εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την εργασία σας, την υγεία, την καθημερινότητα, την σχέση σας με αδέρφια και αγαπημένα  πρόσωπα, νέα ξεκινήματα σε γραπτά θέματα, στο εμπόριο, για ταξίδια, μαθήματα και σεμινάρια που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σας.  Ίσως οι ιδέες σας να σας βοηθήσουν να επενδύσετε σε μία νέα εργασία που θα σας φέρει κοντά στην επιτυχία. Πιθανόν τώρα να μάθετε κάτι που έχει να κάνει με τα αδέρφια σας.  Ίσως ανακαλύψετε κάτι που έχει να κάνει με την εργασία σας. Αποφύγετε έντονες συζητήσεις για οικονομικά θέματα με άτομα της οικογένειάς. Συναισθηματικά ευνοείται η δημιουργία μιας σχέσης με άτομα που είναι στο περιβάλλον σας, στην καθημερινότητα, σε μια εκδρομή ή ένα ταξίδι. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε ακόμα οικονομικές δυσκολίες, προσπαθήστε να διαχειρίζεστε καλά τα οικονομικά σας και να βρείτε νέους τρόπους εισοδήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα αυτό το διάστημα, ξαφνικές ευκαιρίες, εξελίξεις, νέα εισοδήματα. Ίσως μία πρωτοποριακή ιδέα σας, ένα δημιουργικό σας σχέδιο να βελτιώσει πολύ τα οικονομικά σας. Ίσως μία αγορά σας, μία  επένδυση που θα κάνετε να φέρει αλλαγές στη σχέση σας με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή να φέρει ξαφνικό χωρισμό σε μία σχέση. Από την άλλη μπορεί να έχετε κέρδη από λαχείο ή από ένα χόμπι σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, να κάνετε συζητήσεις και να ευνοείστε στα οικονομικά θέματα,  νέες   συμφωνίες, ταξίδια ή να δημιουργήσετε μία σχέση ζωής. Να είστε προσεκτικοί στο που εμπιστεύεστε τις ιδέες και τις σκέψεις, αυτό το διάστημα  υπάρχουν άτομα που δουλεύουν παρασκηνιακά εναντίον σας, εσείς  μην εμπλακείτε σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Αποφύγετε να κάνετε νέα ξεκινήματα και εγχειρήσεις αυτό το διάστημα. Μπορείτε να βρείτε στήριγμα στα αδέλφια και στα αγαπημένα πρόσωπα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου συνεχίζετε ακόμα να δουλεύετε με συναίνεση, οργάνωση και πειθαρχία και είστε κοντά στους στόχους σας που σε λίγο θα τους πραγματοποιήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινάει η εβδομάδα με τα γενέθλιά σας, Χρόνια σας Πολλά! Θα σας απασχολήσουν προσωπικά σας ζητήματα. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που έχουν να κάνουν με τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Εσάς του πρώτου δεκαημέρου σας επηρεάζει η Νέα Σελήνη,  θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις, αλλαγές που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, πιθανόν να υπάρχουν  εντάσεις, να έχετε χαμηλούς τόνους. Ξεκινήστε με τον εαυτό σας, αλλάξτε  ότι  δεν σας αρέσει,  δεν σας βοηθάει να πάτε μπροστά, βάλτε νέους στόχους, νέους εξελιγμένες μεθόδους για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα προωθήσετε τα σχέδιά σας, θα κάνετε συζητήσεις και θα γνωρίσετε νέους φίλους, θα συμμετέχετε σε ομάδες και συλλόγους. Ίσως κάνετε μία μυστική συμφωνία που θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αποφύγετε το άγχος και τις φοβίες και προσπαθήστε να είστε δημιουργικοί  χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες από το παρελθόν.

ΙΧΘΕΙΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου πρέπει να κλείσετε θέματα με το παρελθόν. Ίσως έρχονται στην επιφάνεια θέματα από το παρελθόν και  θα χρειαστεί να βρείτε λύσεις. Ίσως έχετε τώρα μία αποκάλυψη ή κάτι που εσείς κρατάτε κρυφό να αποκαλυφθεί. Ίσως έχετε μία νέα πρόταση που θα σας βοηθήσει να κάνετε μία νέα αρχή στη ζωή σας, έχει έρθει η ώρα να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, να γνωρίσετε νέα άτομα, να έχετε νέες ιδέες,  να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Θα κάνετε μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις για να  ρυθμίσετε θέματα οικονομικά, επαγγελματικά. Συναισθηματικά μια φιλική σχέση μπορεί να μετατρέπεται σε ερωτική. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου κάνετε ξεκαθαρίσματα  στις φιλίες σας, βάζετε νέους στόχους και επιθυμίες για τη ζωή σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ