ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλυπητήρια Γκαράνη για τον θάνατο του Δημήτρη Αντωνιάδη

Ο Δημήτρης Αντωνιάδης ήταν πρώην Βουλευτής Ροδόπης της Ένωσης Κέντρου και αργότερα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης και μέλος του Κινήματος Αλλαγής

fonirodopis.gr

Τη βαθύτατη θλίψη του για τον εκδημία του Δημήτρη Αντωνιάδη, ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου σε ηλικία 99 ετών, εξέφρασε ο Δήμαρχος Κομοτηνής και πρώην Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Ροδόπης Γιάννης Γκαράνης.

Ο Δημήτρης Αντωνιάδης ήταν πρώην Βουλευτής Ροδόπης της Ένωσης Κέντρου και αργότερα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης και μέλος του Κινήματος Αλλαγής.

«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την εκδημία του πρώην βουλευτή της Ένωσης Κέντρου του νομού μας, και μέλους του Κινήματος Αλλαγής, του Δημήτρη Αντωνιάδη. Ένας σπουδαίος άνθρωπος, οξύνους, με πνευματική διαύγεια μέχρι το τέλος της ζωής του, που ήταν πάντα πολιτικά ενεργός. Με τη σοφία του, τις εμπειρίες του και την πολιτική του οξυδέρκεια, αποτελούσε έναν ζωντανό φάρο πνευματικής αναφοράς για όλους μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη, εκτίμηση και απέραντο θαυμασμό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», σημειώνει στο συλλυπητήριο μήνυμα του ο Δήμαρχος Κομοτηνής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ